Óda a fiatalsághoz: elkészült 2021 bulihimnusza

Az év egyik legígéretesebb pop-rap formációja, a Kultúrkör újabb sikervárományos dallal és izgalmas klippel jelentkezik. 

Az utóbbi időben egyre nagyobb követőbázissal rendelkező trió, a szegedi Kultúrkör egy himnikus refrénnel és költői képekkel gazdagított dallal és a hozzá tartozó klippel jelentkezik. A slágervármányos szerzemény fülbemászó sorairól, a Maradunk fiatalokról kapta címét, és azt az eufórikus érzést örökíti meg, amit egy-egy jól sikerült bulis este alatt élünk át. 

A klipben a Darvasi Áron, Király Tamás és Rudner Barnabás alkotta csapat többedmagával mulatja át az éjszakát, és a hajnali fények delíriumos hangulatát is megtapasztalhatjuk.  

Úgy gondolom, ha van egy jól elkészített videó, az felfogható félsikernek, és kiválóan tudja népszerűsíteni az adott dalt. Mi mindig arra törekszünk, hogy valódi „kisfilmeket” kreáljunk. A Maradunk fiatalok forgatási helyszínéül egyik kedvenc törzshelyünket, a szegedi Várkertet választottuk, és egy valós bulit sikerült képernyőre vinnünk

– mondta az előadó-dalszerzők egyike, Darvasi Áron, aki zenei pályája mellett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen végzett színművész, rendező.

Az együttes további két tagja is tovább szélesíti a Kultúrkör látószögét polgári foglalkozásával: Király Tamás jogász, Rudner Barnabás pedig gyógypedagógus-asszisztensként segít sérült gyerekeknek. A fiúk több mint egy éve, a járvány első hullámának időszaka alatt álltak össze, és azóta rendszeresen jelentkeznek újdonságokkal.

Az eddigi legsikeresebb felvétel az öniróniával és izgalmas rapbetétekkel fűszerezett Siker című daluk, májusban pedig a Csók elnevezésű szerelmes számukat és a női szépség sokszínűségét felsorakoztató klipjüket mutatták be. A zenekar elmondása szerint az elmúlt egy év egy kísérletezős periódusként is felfogható, jelenleg debütáló Maradunk fiatalok daluknál érzik úgy a tagok, hogy megtalálták azt az irányt, amit képviselni szeretnének a jövőben.