Hivatalos: Emma Stone is visszatér a Szörnyella 2. részében

Ismét Disney gonoszként láthatjuk majd a színésznőt.

Még júniusban, alig pár héttel a premier után érkezett a hír, miszerint folytatást kap a Disney egyik legutóbbi sikerfilmje, a Szörnyella, most pedig már az is biztos, hogy Emma Stone is visszatér a második részben. A Deadline beszámolója szerint ugyanis már alá is írták a szerződést, amit sikerült olyanra kialakítaniuk, hogy mindkét fél teljes mértékben elégedett legyen vele.

Akinek tetszett az első rész, annak valószínűleg a második sem fog csalódást okozni, hiszen ugyanaz a csapat dolgozik rajta: a rendező ismét Craig Gillespie lesz, a forgatókönyvet pedig Tony McNamara írja. A munkálatok már meg is kezdődtek, ám még igencsak korai stádiumban vannak, így egyhamar még nem érkezik a film.

Nem meglepő, hogy Emma ismét a hírhedt Disney gonosz, Szörnyella bőrébe bújik, hiszen pár hónapja a Glamournak mesélt arról, mennyire szerette eljátszani ezt a szerepet. Hogy mi volt ennek az egyik oka?

Jó érzés olyasvalakit alakítani, akit nem érdekel, hogy mit gondolnak róla az emberek. Én mindig is túlságosan meg akartam felelni másoknak, és folyamatosan küzdök ezzel. Szörnyella egyszerűen leszarja mások véleményét

– fejtette ki.

A film egyébként a Disney egyik legsikeresebb élőszereplős adaptációja, és a közönség és a kritikusok is egyaránt pozitívan fogadták.