Sub Urbannel közösen meghozta a Build a Bitch folytatását Bella Poarch

Íme az INFERNO!

Szinte napra pontosan 3 hónapja robbantotta be zenei karrierjét a TikTokerként már előtte is jól ismert Bella Poarch, most pedig megérkezett a második kislemeze, ami tulajdonképpen az első, Build a Bitch slágere folytatása. Az INFERNO címre keresztelt szerzeményt Sub Urbannel közösen jegyzi, és természetesen videó is forgott hozzá, mely hasonlóan látványosra sikeredett, mint az elődje.

A klip egy hotelben játszódik, ahol két férfi belekever valamit Bella italába, azzal azonban nem voltak tisztában, hogy ő nem egy átlagos lány. Ahelyett, hogy kábult állapotba kerülne, valódi démonná változik, és így áll bosszút mindenféle kreatív módszerrel a zaklatóin.

Az énekesnő YouTube-on, egy kommentben fejtette ki, hogy sajnálatos módon a saját tapasztalata inspirálta a kisfilmet:

Rengeteget jelent nekem ez a dal és videó, mivel én is szexuális zaklatás áldozata vagyok. Eddig nem álltam készen rá, hogy ezt megosszam veletek, mert nagyon nehéz beszélnem róla, de mostmár készen állok. Úgy döntöttem, azáltal szeretném elmesélni a történetem, hogy csinálok egy dalt és videót Sub Urbannel, ami arról szól, ahogy szerettem volna, hogy alakuljanak a dolgok. Ez egy fantázia, amiről azt kívánom, bárcsak igaz volna

– írta.

Bella egyébként a maga 78,4 millió követőjével a negyedik legkövetettebb kreátor a TikTokon, sőt, még a leglájkoltabb TikTok videó rekordja is az övé, nem kevesebb, mint 51,1 millió lájkkal. Idén május közepén aztán belevágott a zenei karrierjébe a Build a Bitch című debütáló dalával, aminek a klipjét azóta több, mint 270 milliószor néztek meg a YouTube-on, számos ország slágerlistájára is felkerült, és minden jel arra utal, hogy a folytatás is hasonlóan sikeres lesz.