Barátnőjéről, a Sabrina sztárjáról írta Ross Lynch az új The Driver Era dalt

Októberben érkezik a banda második albuma.

Megérkezett Ross és Rocky Lynch bandája, a The Driver Era legújabb dala, mely a #1 Fan címet kapta, és egy nagyon cuki sztorija van, hogy miről is szól pontosan – vagyis kinek a legnagyobb rajongói a srácok. A szerzeményt a testvérpár közösen írta, az alapötlet azonban Ross-é volt, aki egy kicsit mesélt arról, honnan szerezte az inspirációt hozzá.

A dalnak két jelentése van. Amikor elkezdtük írni, a barátnőm, Jaz Sinclair is zenét adott ki, és nagyon tetszett, hogy mi nem vagyunk olyan pár, akik úgy érzik, versenyezniük kell egymással, csak mert mindketten művészek. Emellett pedig arról is szól, hogy a saját magunk legnagyobb rajongói vagyunk. Rocky-val totál azok vagyunk

– mesélte.

Ezen után nem csoda, hogy a hozzá készült klipben a barátnője, Jaz is feltűnik, akivel a Netflix sikersorozata, a Sabrina hátborzongató kalandjai forgatásán ismerték meg egymást, melyben Ross Harvey Kinkle, Jaz pedig Rosalind Walker karakterét alakította.

A srácok nem csak, hogy új dallal jelentkeztek, de be is jelentették második albumukat, ami Girlfriend címmel kerül majd a boltok polcaira október 15-én. Az elődje, a debütáló korongjuk, az X 2019-ben jelent meg, de a kettő között eltelt időszakban sem hagyták unatkozni a rajongóikat, hiszen ezalatt 3 EP-t dobtak piacra, a legutóbbit tavaly áprilisban.

Íme az új lemez dallistája:

1. Heart of Mine 
2. cray z babe e 
3. Leave Me Feeling Confident 
4. Beautiful girl 
5. #1 Fan 
6. Heaven Angel 
7. When You Need a Man 
8. Plz don’t come around interlude 
9. OMG Plz Don’t Come Around 
10. Places 
11. A Kiss 
12. Fade 
13. flashdrive 
14. Take Me Away 
15. Forever Always 

Jövő év elején pedig élőben is megnézhetik őket az európai fanok, ugyanis januárban és februárban itt turnéznak majd, és olyan városokba látogatnak el, mint Bécs, Prága, Krakkó, vagy éppen Milánó.