Nézd élőben Yungblud ma esti, londoni koncertjét!

Az énekes jelenleg az Egyesült Királyságban turnézik.

Az élő koncertek visszatértével Yungblud is útra kelt, hogy ne csak virtuálisan, hanem személyesen is megturnéztassa legutóbbi, weird! című albumát. Ugyan arra még várnunk kell, hogy Európába is elkanyarodjon vele, hiszen ide csak jövő tavasszal érkezik, de a mostani, egyesült királysági, Occupy the UK elnevezésű koncertsorozata alkalmával a nemzetközi fanokra is gondolt, és a ma esti, londoni koncertet élőben fogja közvetíteni.

A show-t, melynek a Kentish Town-ban található, 2300 férőhelyes O2 Forum ad majd otthont, az énekes TikTok oldalán tudjuk élőben követni, hazai idő szerint este 10-től.

@yungblud

TUNE INTO LIVE STREAM FRIDAY 13th … 9pm (bst) ??? ##yungblud ##bhc

♬ strawberry lipstick – YUNGBLUD

A koncertsorozat augusztus 6-án startolt el Nottingham-ben, majd 2 fellépés után London felé vette az irányt, ahol összesen 5 show lesz, melyek közül a mai a negyedik. Ezután pár fesztiválon lép fel Yungblud, mielőtt belekezdene a Life On Mars turnéba az Egyesült Királyságban szeptember végén, amit jövő tavasszal a Európába is elhoz. Hozzánk legközelebb Bécsben lép majd fel május 21-én, amire ide kattintva tudtok jegyet venni.

A koncerteken egyébként nemcsak az első két lemeze dalaiból szemezget, de egy újat is előad, mely a Fleabag címet kapta, és TikTokon már bele is hallgathatunk a megjelenés előtt. Az eddigi koncertek setlistjét ide kattintva tudjátok csekkolni.