Az Utódok és a Gossip Girl sztárja nem tudta hogyan fog eljátszani egy 17 évest 26 évesen

Thomas Doherty neve minden korosztálynak máshonnan lehet ismerős, hiszen a színész Disney sztárként kezdte és a kezdetekben a The Lodge c. sorozatban játszott, melyben Dominic Harrison, azaz YUNGBLUD is pár részig látható volt. Majd pedig az Utódok (Descendants) második és harmadik részében láthattuk. Most pedig az újraélesztett és meglepően jó és kedvelhető Gossip Girlben főszereplő.

A Disney egy óriási platform és van lehetőséged megismertetni magad az emberekkel, nekem pedig ezt a lehetőséget megadták. Az első filmes tapasztalatom az Utódok volt, nagyon király élmény volt. Az amerikaiak megőrülnek a Disneys dolgokért, furcsa volt, amikor megállítottak képet kérni és ilyenek.

Lehet meglepő, de fiatal korában nem nézte az anyasorozatot, csak pár évvel később darálta le az egészet. Vicces, hogy először nem is gondolt arra, hogy Ő szerepeljen a rebootban.

12 évesen nem néztem az eredeti Gossip Girlt. De aztán hallottam, hogy újraélesztik a sorozatot és azon gondolkodtam, kik fognak benne szerepelni.

A 12 részes első évad első felének utolsó, vagyis a 6. rész most került fel az HBO Max-re az Egyesült Államokban, aztán egy kis szünetre mennek, hiszen még bőven nem végeztek az első évad második felének munkálataival. Doherty nem olyan régen forgatta a téli jeleneteket, amikor New Yorkban jelenleg óriási hőség van, hiszen a nyár közepén vagyunk.

Pár napja forgattuk a téli jeleneteket, bakancsban, hosszú nadrágban, trikóban, zakóban és egy nagy dzsekiben voltam és volt rajtam még egy sál is. A forgatás felénél megkérdeztem, hogy tarthatnánk-e szünetet, mert éreztem, hogy csöpög az izzadtság a fejemről.

Sok kérdést vetett fel benne az, hogy 17 évest kell a képernyőkre hoznia. De amikor elolvasta a részeit, tudta, hogy bele kell adnia apait-anyait.

Tudtam, hogy le kell majd vetkőzzek a kamerák előtt. Aztán azon filóztam, hogy vajon a 17 éveseknek szőrös a mellkasuk? Mert nekem nem rémlik, hogy nekem az lett volna.

Volt néhány paparazzi kép a forgatás során, ami bejárta az internetet, még bőven a premier előtt. Thomas egy köntösben és fecskében flangált, ezt pedig a paparazzik örömmel kapták le – hamár úgyis egész nap ott vártak rá.

Annyit mondtam, hogy basszus! A paparazzik meg mondták, hogy ma este híressé is válsz!

Amikor arról kérdezték, hogy mennyire hasonlít karakteréhez, Maxhez, akkor kijelentette, hogy ő a címkéket (heteroszexuális, homoszexuális és társai) nem tartja hasznosnak, sőt inkább nevezné károsnak, magára pedig nem használ ilyen jelzőket. Sokat tanult karakterétől és a sorozattól is így inkább csak élvezi az életet.

A szexuális vonzalomra mindig is egy spektrumként tekintettem. De Maxet, egy pánszexuális karaktert eljátszani igazán felemelő érzés. Sokat tanulok tőle és segít megváltoztatni a gondolataimat is bizonyos előítéletekkel kapcsolatban. Szerintem nagyon közbezárják az embert a címkék, de ahogy én is idősödöm, egyre több tapasztalattal és élménnyel rendelkezem és így fejlődhetünk mindannyian. Ezek a címkék pedig csak falakat állítanak a fejlődésed útjába.

Nem zárkózik el semmitől: igaz, eddig csak lányok iránt táplált erősebb érzelmeket, de mint ahogy említette, nyitott mindenre.

Eddig csak lányokkal jártam. Ez csak egy preferencia. De 26 vagyok és New York kellős közepén élek… ?

Ansel Elgort és Maddie Ziegler nevével került bemutatásra a West Side Story, melynek meghallgatására a színész is elment. Mint tudjuk, végül nem került bele az alkotásba, bármennyire is szerette volna.

Nem kaptam meg a szerepet, ami nagyon elszomorított. Életem egyik legnagyobb törése volt. Imádom a West Side Story-t és nagyon szerettem volna szerepelni benne.