Keményen bevédte barátnőjét az Outer Banks sztárja

Online zaklatták kedvesét.

A 22 éves színész, Rudy Pankow neve valószínűleg főként az Outer Banks rajongók/nézők számára lehet ismerős, hiszen ő kelti életre JJ karakterét a népszerű szériában. A napokban azonban betelt nála a pohár és közösségi média felületein hangoztatta hangját.

Amióta egyre népszerűbb lett sorozata, azóta egyre több ember fejezi ki nemtetszését barátnője, Elaine Siemek iránt. Sokak szerint a hölgy manipulatív és toxikus, ezt pedig meg is üzenik neki. A színésznek ebből a viselkedésből lett elege, valamint abból, hogy sokan úgy gondolják, azért mert kedvelnek valakit, egyből szakértői lesznek az életének és az emberi kapcsolatainak, valamint azt is unja, hogy mások jobban tudják mi a jó neki. Emellett persze azt is kifejezte, hogy mennyire hálás rajongóinak pusztán a létezéséért is, de van egy határ.

Sajnos, fel kell szólaljak a tiszteletlenség és a zaklatás ellen, amit az egyik szerettem szenved végig jelenleg nap, mint nap. Olyan szintre jutottunk el, amikor már hazugságok terjednek és olyan vádaskodás folyik, ami túlmegy az „utálat” fogalmán.

Kezdte a színész Instagram oldalán, a posztban pedig kedvesét, Elaine-t is megjelölte, akinek fiókja már privát.

Azzal vádolni olyanokat, akiket nem ismersz, hogy bántalmaz és manipulatív, egyáltalán nem oké. Pláne, ha fogalmad sincs személyes közelségből, hogy milyen a két fél kapcsolata. Egy igazán boldog kapcsolatban élek, hiába ha nem is szól erről az egész közösségi médiám, boldogok vagyunk és az én döntésem, hogy ezeket a pillanatokat megtartom magamnak.