Gemma Chan: Színészileg Harry Styles egy született tehetség

Csupa dicsérő szavakkal illette a kollégája az énekest.

A 2017-es Dunkirk-ben már egyszer megcsillogtatta a színészi tehetségét Harry Styles, hamarosan pedig ismét a mozivásznon láthatjuk a közelgő Don’t Worry Darling című filmben, melyben ő alakítja a főszereplőt, Jack-ket, Florence Pugh mellett, aki Alice karakterét játssza majd. Az alkotásban Gemma Chan is feltűnik Shelley szerepében, a brit színésznő pedig a Vogue-nak mesélt arról, milyen volt a közös munka Harry-vel.

A páros már korábbról ismerte egymást, mi több, vacsoráztak is együtt 2014-ben a puccos londoni Chiltern Firehouse-ban, ezelőtt azonban még nem dolgoztak együtt.

Elég kicsi világ a brit színészi közösség, és mikor olyan régóta vagy benne, mint én, már nagyjából mindenkivel találkoztál. Harry-vel nagyon régóta ismerjük egymást, az évek során néha-néha összefutottunk. Jó volt most egy teljesen más környezetben is látni őt. És igen, jól játszik. Azt mondanám, hogy színészileg egy született tehetség

– mesélte a színésznő.

A film egyébként egy ’50-es években játszódó pszicho-thriller, melyben Florence Pugh egy boldogtalan nőt alakít, aki úgy érzi, kezdi elveszíteni a józan eszét, miután furcsa dolgokat észlel a kicsiny és zárt faluban, ahol él. Harry az elsőre tökéletesnek tűnő férj szerepét kapta, aki bár szereti a feleségét, egy sötét titkot rejteget előle. 

Feltűnik még benne Chris Pine, a közösség rejtélyes vezetője, akit mind a neki dolgozó férfiak, mint az asszonyok szinte már bálványszerűen imádnak, KiKi Layne pedig Florence és Harry szomszédja, aki egyre furcsábban viselkedik, a paranoia szélén áll, és megpróbálja figyelmeztetni a többieket, hogy a közösségükben nem minden az, aminek látszik. A rendező nem más, mint Olivia Wilde, aki emellett szerepel is benne.

A forgatás már február közepén véget ért, arról azonban egyelőre nincs hír, hogy mikorra tervezik a bemutatót.