A sebhelyesarcú inspirálta Iggy Azalea utolsó lemezének borítóját

Akár több évig nem jelentkezhet új zenével a rapper.

Iggy Azalea új lemezének címét már hónapokkal ezelőtt bejelentette, azóta pedig 3 dalt is hallhattunk a rapper End of an Era c. korongjáról.

Az ausztrál rapper Twitteren osztotta meg frusztrációját rajongóival, ahol arról beszélt, hogy egy ideig parkolópályára helyezi a zenélést, ezt a korszakot még kimaxolja, de utána egy ideig biztosan nem ragad mikrofont majd.

az End of an Era kifejezetten fontos számomra, hiszen miután augusztusban kiadom az új lemezemet, egy kicsit más projektekre szeretnék fókuszálni a következő pár évben, főként olyanokra amelyek meginspirálnak és egyfajta szenvedélyeim. nagyon várom, hogy megismerjétek azt az oldalamat is srácok!

– csiripelte a rapper Twitteren

Majd azzal folytatta, hogy nagyon várja új lemezét, melynek borítóját és látványvilágát A sebhelyesarcú c. film inspirált. Elárulta még azt is, hogy a standard kiadáson 14, a bővítetten 17 dal kap majd helyet.

Mint ahogy a dallistából is kiderül, a rapper lemezének alap verziójára felkerült a tegnap késő este megjelent új dala, a Sex On the Beach, sőt a Brazil is, de a Sip It kizárólag a deluxe kiadásra kerül rá.