Ezek érkeznek augusztusban a Netflixre

Segítünk dönteni, hogy mit nézz a hónapban!

Természetesen augusztusban sem hagy pihenni (vagy éppen pont arra „kényszerít”?) a streaming óriás, a Netflix, hiszen a sajátgyártású alkotások mellett több, már népszerű filmmel és sorozattal várják nézőiket. Csókfülke, Control + Z, Riverdale és Paris Hilton is visszaköszön augusztusban ránk.

A csókfülke 3.

Elle elhatározza, hogy maximálisan kiélvezi a főiskola előtti utolsó nyarat, ezért bakancslistát ír, miközben igyekszik kitalálni, mihez kezdjen Noah-val és Leevel.

Bemutató: augusztus 11.
Riverdale 5. évad második fele

A kamasz Archie és csapata a szex, a szerelem, az iskola és a család bonyodalmai közt evickélve belekeverednek Riverdale sötét titkaiba.

Bemutató: augusztus 12.
Paris Hiltonnal a konyhában

A főzni nem igazán tudó örökösnő most egy kissé ingága terepen próbálja ki magát, ahogyan még sosem láthattuk.

Bemutató: augusztus 11.
Cseles csajok 4. évad

Három külvárosi anyuka kirabolja a helyi boltot, hogy rendbehozzák anyagi helyzetüket, és önállóvá válhassanak – együtt.

Bemutató: augusztus 31.
Az édes kislányom

Elvesztette élete szerelmét egy gyógyszeripari cég kapzsisága miatt. A lánya anya nélkül maradt, őt cserben hagyta az igazságszolgáltatás – de nem nyugszik bele.Szereplők:Jason Momoa,Isabela Merced,Manuel Garcia-Rulfo

Bemutató: augusztus 20.
A srác nem jár egyedül

Egy influencer, aki az átalakítás nagymestere fogadásra adja a fejé – de tényleg bálkirályt tud varázsolni az ügyeletes nyomi srácból?

Bemutató: augusztus 25.
A tanszékvezető

Egy nagy egyetem jobb napokat látott Irodalom Tanszékén először neveznekp ki színes bőrű nőt tanszékvezetőnek, aki igyekszik megfelelni a szédítő elvárásoknak.

Bemutató: augusztus 20.
Valóság vagy álom?

Egy tragikus baleset következtében amnéziában szenved egy tini, aki próbálja újraépíteni eddigi életét, miközben emlékezetkiesései vannak – a segítő kezelések folyamán viszont valami nagyon gyanús lesz számára…

Bemutató: augusztus 25.
Minden jó lesz

Egy elhidegült házaspár együtt marad a gyerek miatt ebben a szatirikus drámai vígjátékban, amely arról szól, mit jelent jó szülőnek és házastársnak lenni a mai világban.

Bemutató: augusztus 20.
CTRL + Z 2. évad

Amikor valaki elkezdi kiszivárogtatni a diákok titkait az egész iskola előtt, az antiszociális, de mindent megfigyelő Sofía munkához lát, hogy felfedje a hekker kilétét.

Bemutató: augusztus 04.
Valeria 2. évad

A művészi és magánéleti válságban lévő író három barátjánál talál vigaszt, akik maguk is az önfelfedezés útját járják. Elísabet Benavent regénye alapján.

Bemutató: augusztus 13.
Downtown Abbey 1-6. évad

A sorozat egy kitalált helyszínen, Yorkshire-ben játszótik egy nagybirtokon, melynek neve Downton Abbey. A történet főszereplői az arisztokrata Crawley család és annak szolgálói. A család V. György brit király uralkodása alatt birtokolja a downtoni birtokot.

A sztori a 20. század elején kezdődik, a Titanic elsüllyedésének évében, 1912-ben; s az I. Világháború előtti boldog békeidők minden csodálatos, reményekkel teli motívuma felfedezhető a történetvezetésben.

Bemutató: augusztus 15.