MØ újdonsága egy szerelmeslevél a rajongóinak

Íme a Kindness!

Májusban dobta piacra Live to Survive című visszatérő dalát, most pedig megérkezett a második idei kislemeze is. A Kindness elmondása szerint egy szerelmeslevél tőle a rajongóinak, és ez is a közelgő harmadik albumán kap majd helyet.

A Kindness egy szerelmeslevél a rajongóimnak. Abban az időszakban írtam, mikor, mint sokmindenki más is, én is távol éreztem magamtól a fizikai világot. Az elszigeteltség ellenére megmaradt ez a csodás kapocs és támogatás köztem és a fanjaim, a kis online közösségünk között, amiért roppant hálás vagyok

– mesélte a dalról az énekesnő.

A szeremény demóját szülővárosában, Koppenhágában készítette az énekesnő egy barátjával, Yangze-vel, majd az amerikai producer, Ariel Rechstshaid is csatlakozott a folyamathoz, így időzónákat és fizikai távolságot leküzdve, online fejezték be a dalt.

Közelgő, harmadik albumáról a DIY magazinnak elárulta, hogy főként sötétebb diszkó stílusú lesz, és sokat kísérletezik rajta:

Mindig tetszett, mikor a popzene témájához társul egyfajta sötétség, de felemelő köntösbe öltöztetve. Sokat kísérletezek a lemezen különböző műfajokkal, de az üzenete, úgy gondolom, elég egységes: az életben bekövetkező változások vidám és szomorú oldaláról szól.