© YouTube

Update: Paris elárulta: csak pletyka az egész! | Első gyermekével várandós Paris Hilton

Update: 07. 28.

Az örökösnő a This Is Paris című podcastjében elárulta, hogy pusztán pletyka az terhességének híre. Elmondása szerint szeretne várni az esküvőig, ami jövőre lesz, és nem tudja, honnan indult a pletyka, de lehetségesnek tartja, hogy a push-up melltartója volt a kiváltó ok. Hozzátette, hogy ettől függetlenül hamarosan szeretne gyereket: egy lányt, akinek a London nevet szánja, és egy fiút, akinek már szintén megvan a neve, de azt még nem szeretné megosztani a nagyvilággal, csak annyit, hogy őt is egy országról vagy városról nevezi majd el.

Korábban:

Örömhír az örökösnőtől!

A PageSix számolt be a világon elsőként a hírről, hogy az egy teljes generáció ikonja, az örökösnő, Paris Hilton első gyermekével várandós.

Hilton egyébként a múltban többször is kifejezte, hogy lassan családot szeretne alapítani, ezért pedig végre sikerült egy lépést tennie jelenlegi párjával, Carter Reummal.

Ő az álomférfi számomra. 100%-ban Ő. Most az esküvő-projektre vagyunk ráállva, na meg persze babaneveken is gondolkodunk.

A hírportálnak egyik fél sem kommentálta a történteket. Annyi biztos, hogy Hilton és ura 2020 januárja alkotnak egy párt és azóta is dúl a szerelem.