Elkészült Addison Rae debütáló EP-je

Már nem kell sokat várni a középlemezre.

Idén márciusban dobta piacra debütáló dalát Obsessed címmel az egyik leghíresebb TikToker, Addison Rae, most pedig a Variety-nek árulta el, hogy a bemutatkozó EP-jére sem kell sokat várni. Az énekesnő elmondása szerint a hamarosan érkező középlemeze dalaiban minden létező módon benne lesz a keze munkája, és nem csak elénekli majd őket.

Rengeteget írtam az elmúlt időszakban, a dalszövegírás mellett pedig a producerkedésről és a kulisszák mögötti folyamatokról is sokat tanultam, nem csak énekeltem. Jelenleg 4 dalom van kész, és már nagyon várom, hogy megoszthassam őket

– kezdte.

Az biztos, hogy egy erős anyagra számíthatunk, hiszen nem akárkikkel dolgozott rajta. Stúdiózott Charli XCX-szel, aki olyan slágerekért felelős, mint Shawn Mendes és Camila Cabello Señorita-ja vagy Selena Gomez Same Old Love-ja, Sarah Hudsonnel, aki segített megírni Dua Lipa Levitating és Physical dalait, mellettük pedig Madison Love-val, Tia Scola-val, Brett Leland McLaughlinnal, illetve Benny Blanco és Blake Slatkin producerekkel, akik a legelső dalát, az Obsessed-det is készítették.

Sok különböző tehetséggel dolgoztam. Olyanokkal, akikre mindig is felnéztem és inspiráltak, és olyanokkal is, akik feltörekvők, és most ismertem meg őket.

Már az Obsessed klipjében és az élő fellépése során is megmutatta, hogy az éneklés mellett a tánchoz is van tehesége, ami nem csoda, hiszen 6 éves kora óta járt vele versenyekre. Elárulta, hogy már alig várja, hogy koreográfiákat talájanak ki a dalaira, amik egyébként rengeteget jelentenek neki.

Nagyon bízom a zenémben, és a legjobb benne az, hogy én szeretem, így megmutathatok valami a világnak, amit nagyon imádok!

Nem ez az egyetlen projekt, amin Addison dolgozott mostanában, ugyanis hamarosan a képernyőn is láthatjuk. A Netflix A srác nem jár egyedül (He’s All That) című filmjében kapott főszerepet, ami augusztus 27-től már nézhető is lesz, és már az előzetese is kint van.