Októberben érkezik a Tudom, mit tettél tavaly nyáron sorozat változata

A sztori az 1997-es klasszikuson alapszik.

Még tavaly ősszel érkezett a hír, hogy sorozat készül a klasszikus horror slasherből, a Tudom, mit tettél tavaly nyáronból az Amazonra. Most azt is megtudhattuk, hogy már nem kell sokat várni az alkotásra, hiszen még idén októberben, Halloween előtt érkezik, hogy megalapozza a hangulatot az amerikai ünnepre.

A története szinte ugyanaz lesz, mint az eredeti, 1997-es filmnek, ami egyébként Lois Duncan 1973-as regényén alapszik: egy titkottal teli városkában járunk, ahol egy csapat fiatalt üldöz egy rejtélyes gyilkos, egy évvel azután, hogy végzetes baleset részesei voltak a ballagásuk estéjén.

A sorozat állandó szereplői közé tartozik Madison Iseman, aki Lennon karakterét fogja alakítani, Brianne TjuEzekiel GoodmanAshley MooreSebastian AmorusoFiona ReneCassie BeckBrooke Bloom, és Bill Heck, de feltűnik benne többek között Sonya BalmoresSpencer Sutherland, és Chrissie Fit is. 

Azt egyelőre nem árulta el az Amazon, hogy pontosan mikor premierel a széria, de az már biztos, hogy októberben újraélhetjük a klasszikus történetet.