Megérkezett Anne-Marie várva várt második albuma!

Íme a Therapy!

3 éve az egész világot meghódította Anne-Marie debütáló, Speak Your Mind című albumával, most pedig megérkezett a folytatás! A várva várt második korong Therapy névre lett keresztelve, és 12 olyan, többnyire pörgős dal kapott rajta helyet, ami garantáltan mindenkit felvidít.

A korongon közreműködő előadók mellett sem mehetünk el szó nélkül, ugyanis olyan előadókat hallhatunk Anne-Marie-vel duettezni egy-egy dalban, mint Niall Horan, a Little Mix, MoStack, vagy éppen KSI.

Az énekesnő elmondása szerint, mikor először elkezdett dolgozni az albumon, teljesen más volt a hangzása: sokkal negatívabb érzelmeket közvetített vele, hiszen éppen dühös és csalódott volt az exe miatt. Hogy mi miatt váltott irányt?

Elkezdtem terápiára járni, hogy kibeszéljem magamból, amik a fejemben jártak. Szerencsére találtam valakit, aki segíteni tudott, és sokkal jobban lettem tőle, de nehéz volt

– mesélte a The Irish Sunnak.

Nem csak az albumot kaptuk ma meg, de a Little Mix-szel közös, slágergyanús Kiss My (Uh Oh) videóját is. A klip igencsak látványosra sikeredett, ami nem csoda, hiszen Hannah Lux Davis volt a rendezője.

Az új album dalait pedig augusztus 7-én élőben is meghallgathatjuk, amire most a Topsify és a MUSICDAILY közös játékán jegyet is tudsz nyerni ide kattintva!