© Netflix

Megérkeztek az első képek és egy videó is a Végzet: A Winx Saga második évadának forgatásáról!

3 új szereplőt is megismerhetünk.

Mint ahogy már beszámoltunk róla egy hónappal ezelőtt, június elején megkezdődtek a Végzet: A Winx Saga második évadának a munkálatai, mikor is a főszereplők a helyszínt biztosító ír fővárosba, Dublinba utaztak. Most pedig egy újabb lépést tett előre a széria, hiszen a Netflix bejelentette, hogy hivatalosan is megkezdődött maga a forgatási folyamat!

Nem ez az egyetlen hír, amit megtudtunk a streaming platformtól. Megosztottak két képet is a forgatási helyszínről, melyen az új szereplők találkoznak a régiekkel, így azt is megtudhattuk, kik fogják alakítani a 3 új karaktert.

Hivatalosan is forog a Végzet: A Winx Saga második évada! Összegyűltek az állandó szereplők, hogy megismerjék az újakat: Brandon Grace, mint Grey, Éanna Hardwicke, mint Sebastian, és… Paulina Chávez, mint Flora!!!

– írták a fotók mellé.

Már az új karaktereknek a rövid bemutatóját is ismerjük: Flora Terra unokatestvére, aki egy barátságos földtündér, de sötét titkot őriz, Sebastian egy valódi lángész, ám erkölcsileg nincs a toppon, és végül de nem utolsó sorban Grey egy transznemű srác, aki szintén egy titkot őriz, a szálak pedig csak bonyolódnak, mikor viszonyt kezd Aishával.

A képek mellé pedig egy videót is kaptunk:

A tervek szerint a forgatás egészen novemberig tart majd, és jó hír, hogy most egyel több részt kapunk, mint az első évadnál, így összesen 7 epizódon keresztül követhetjük majd kedvenc tündéreink kalandjait.

Megosztás: