Csupán 2 eredeti szereplő marad az Elit 5. évadában

Nem hosszabbítottak szerződést néhányan.

Valószínűleg nem meglepetés azoknak, akik már végeztek a júniusban debütált 4. évadával az Elitnek, mely a Netflix legnépszerűbb nemzetközi sorozata.

Az utolsó, levetített részből sok mindenre lehet következtezni, többek közt arra is, hogy az eredeti szereplők közül csak Itzan Escamilla (Samu) és Omar Ayuso (Omar) maradnak, hivatalosan is leköszön több szereplő a negyedik évad után. A többiek mind később csatlakoztak a produkcióhoz: főszerepekben láthatjuk még Claudia Salas (Rebe)-t, Georgina Amorós (Cayetana)-t, Carla Díaz (Ari)-t, Manu Rios (Patrick)-t, Martina Cariddi (Mencía)-t, és Diego Martín (Benjamín)-t is a soron következő, ötödik évadban.

Sajnos az, hogy az ötödik évadban visszatérhetnek bizonyos színészek nem valósul meg, így se Danna Paola (Lu), se Ester Expósito (Carla) nem tér vissza egy kis ráadásra.

Valentina Zenere (jobb) és André Lamoglia (bal)

Persze új szereplőket is köszönthetünk, akikről korábban cikkeztünk már: láthatjuk majd az argentín színésznőt, Valentina Zenere-t, a brazil színészt André Lamoglia-t és a francia Adam Norou-t is az 5. évad során.

Adam Nourou

A sorozattól hivatalosan is elköszönt a mai nappal Guzmán, azaz Miguel Bernardeau, aki megköszönte a stábnak és a nézőknek is az elmúlt pár közösen eltöltött évet és a figyelmet.

A fényűző diáksereg története folytatódik a Netflixen, valószínűleg leghamarabb 2022 nyarán. Addig is, írjátok meg nekünk Instagrammon ki volt a kedvenc karakteretek az eddigi 4 évadból!