Mocskos videót készített dalához a Måneskin

Virális dalukhoz készített videót a banda.

Az Eurovíziós Dalfesztivál nyertesei nem pihennek, a Måneskin jelenleg végigturnézza Európát és ahol csak tudják népszerűsítik magukat és dalaikat is – bár ezt organikus megtette már nekik a TikTok, hiszen az I WANNA BE YOUR SLAVE óriásit ment már ott is, majd a streaming platformokat is letarolták.

Most pedig elkészítették a fentebb említett daluknak a hivatalos kisfilmjét is, mely a dalhoz illően keményre sikeredett. Az olasz fenegyerekek nem bízták a véletlenre és igazán polgárpukkasztó kisfilmet rittyentettek, az amúgyis a szövege miatt sokat vitatott dalhoz.

A videóban szerettünk volna olyan különböző jeleneteket bemutatni, amelyek az emberiség nagy részének csak a képzeletében élnek, és sokszor sokkoló lehet, de sokaknak viszont ez teljesen normális, hiába sokaknak még mindig tabu a téma

– mondta a frontember, Damiano

Victoria és Thomas elárulták, hogy számukra az a legfontosabb, ha szókimondóságukkal segíthetnek rajongóiknak megtalálni és elfogadni önmagukat.

Amikor odajönnek hozzánk a rajongóink és elmesélik, mennyit jelentett nekik a zenénk és hogy segítettünk nekik elfogadni és megtalálni önmagukat, az egy csodálatos érzés.