Hangolódj velünk a Campus fesztiválra

Miért a Campus?!
– Két év után az ország első nagy könnyűzenei fesztiválja
– Változatos zenei kínálat, 200 fellépő, 14 helyszín
– Igényesen kiépített infrastruktúra, csodálatos természeti környezet.
– Fesztivál-életérzés 10 percre a belvárostól
– 30 változatos streetfood pont
– Árnyékos, pormentes környezet, 150 vízöblítéses wc
– Minőségi, megfizethető szállások a közelben
– Az ország legmodernebb strandja 50m-re a helyszíntől

Több hónap várakozás után, végre a hazai könnyűzenei élet legismertebb és legjobb képviselői érkeznek Debrecenbe, négy este 14 helyszínen, több mint 200 koncert várja páratlan nagyerdei környezetben a látogatókat. Az idei lesz a 13. Campus, országosan a legelső nagy hazai könnyűzenei fesztivál.

„Abszolút optimisták vagyunk és a jegyeladás is megerősít minket abban, hogy az emberek, a vendégeink igenis akarnak jönni a Campusra. Mindenki örül, hogy végre lehet emberekkel találkozni, koccintani és együtt énekelni a koncerteken. Megint úgy tudjuk jól érezni magunkat, mint régen.” – hangsúlyozta Miklósvölgyi Péter fesztiváligazgató, majd hozzátette „Igazi ünnep lesz a júliusi Campus: egyszerre fogjuk ünnepelni a szabadságunkat, a nyarat és zenét, illetve azt, hogy újra találkozhatunk egymással.”

mesélték a fesztivál főszervezői.

A zenei kínálat mellett, a művészetek színes világával tér vissza a Campus Art, minden évben nagy érdeklődés kíséri a Debreceni Egyetem okos fesztiválhelyszínét az Egyetem Teret, a fesztivál bejáratától pedig különleges installációkkal, hangulatos dekorációval teremt 2021-ben is a Campus Fesztivál hamisítatlan fesztiválos hangulatot.

Ezek mellett mutatványosok, artisták, gólyalábasok, utcaszínházak, cirkuszi felvonulás, extrém járgányok, CAMPUS KID családi játszósziget, lélegzetelállító fényfestések és művészeti installációk, Job Street és még sok érdekes programmal várják az érdeklődőket.

Most, hogy már kevesebb, mint egy hét és indul a Campus, a szervezők összeállítottak egy lejátszási listát napokra bontva, hogy a fesztiválozók már most elkezdhessék a hangolódást.