© YG ENTERTAINMENT

Hazánkba is érkezik a BLACKPINK film a mozikba és merch kollekció a H&M-ekbe

Világuralom BLACKPINK módra.

A világhírű koreai-pop banda, a BLACKPINK debütálásuk 5. évfordulóját ünneplik meg a projekttel, na meg még néhány plusz dologgal. Először is, érkezik debütáló korongjuk, a The Album japán verziója, majd itthon is bemutatják a filmjüket, sőt még egy saját kollekciót is piacra dobnak a H&M márkával közösen – ez pedig hazánkban is kapható lesz.

A film

Szerencsére hazánkban is nézhető lesz a lányok első mozifilmje, a The Movie, melynek a hazai forgalmazójával, a Pannónia Entertainmenttel fel is vettük a kapcsolatot, hiszen ők mutatták volna be itthon a Little Mix koncertfilmjét is. A magyar plakátot már be is mutatták az alkotáshoz. Annyi biztos, hogy Magyarországon is 2 napig lesz csak látható a film

A világhírű dél-koreai lánybanda – jelenleg a világ legnépszerűbb női zenekara –, a BLACKPINK idén ünnepli megalakulásának ötödik évfordulóját, és az évfordulót egy vadonatúj mozifilmmel ünneplik. Jisoo, Jennie, Rosé és Lisa a 2016. augusztus 8-i debütáló fellépésük óta futótűzként növekvő népszerűséggel hatalmas rajongótábort szereztek, a csapat egyedi stílusú, rendkívül látványos fellépéseivel a K-pop műfaj legnagyobb sztárjai közé emelkedett és produkcióival magára ragadta a popzenei világ figyelmét. A BLACKPINK: THE MOVIE címmel világszerte csak egy-egy estére mozikba kerülő alkotást egy különleges ajándéknak szánják a BLINK-nek elnevezett rajongótábornak, hogy velük együtt idézhessék fel az együttes történetének és lényűgözően látványos fellépéseinek legjobb pillanatait.

A film különböző fejezetekre lett felbontva, melyek főszereplői a BLACKPINK tagjai. Ilyen például a „The Room of Memories”, mely a debütálás óta eltelt öt évet mutatja be, vagy a „Beauty”, mely az egyes tagokat mutatja be exkluzív interjúk, és a rajongótábornak címzett üzenetek formájában. A kulisszák mögé vezető felvételek mellett a mozifilmben számos toplistás zeneszámuk koncertfelvétele is szerepel, köztük az ’IN YOUR AREA’ (2018), ’THE SHOW’ (2021), ezáltal a rajongók világszerte átélhetik az utánozhatatlan BLACKPINK-koncertélményt. Rajongóknak kihagyhatatlan!

Hamarosan remélhetőleg pontos jegyárakról is beszámolhatunk, annyi biztos, hogy valamennyi budapesti Cinema Citybe (Westend, Aréna Pláza, Campona, Allee, Duna Pláza), valamint a Pólus moziban, illetve a Csepel Plázában is bemutatják, vidéken többek között Székesfehérváron, Győrben, Miskolcon, Kaposváron, Zalaegerszegen, Pécsett, Sopronban és Szombathelyen is láthatjuk majd az alkotást augusztus 4-én és 8-án.

H&M kollekció

Külföldön több üzletbe kikerült már a BLACKPINK X H&M kollekció, vagy legalábbis az online felületeiken elérhető, és sok hazai üzletbe is beérkezett már a készlet, szóval már csak napok, esetleg hetek választanak el minket is attól, hogy a lányok merchét, egész jutányos áron beszerezhessük. Az ausztrál H&M oldalán a kollekció több darabját is láthatjuk, persze a kínálat országonként, régiónként, sőt üzletenként eltérő lehet, de kiindulási pontnak tökéletes. A pólókon keresztül, a nadrágokon át egészen a kiegészítőkig mindent fellelhetünk majd a boltok polcain.