Légy te is szerző a MUSICDAILY vendégtoll programjában!

Teljesen megváltozott Ed Sheeran

Visszatért az énekes!

Ed Sheeran-t talán senkinek nem kell bemutatnunk: a szigetországi énekes-dalszerző korunk egyik legsikeresebb előadója, lemezei sorra hódítják meg a hazai és nemzetközi toplistákat, turnéin pedig nincs olyan állomás, amire ne kelnének el a jegyek pár percen belül. Grammy-díjas Divide című albumát – ami olyan megahiteket sorakoztat fel, mint a Shape Of You, vagy a Perfect – egy két évig tartó és ezzel világrekordot felállító világturné keretein belül mutatta be a nagyközönségnek. A közel 250 állomásos koncertsorozat alatt hazánkba is ellátogatott és felejthetetlen élő showt csinált a Sziget Fesztivál nagyszínpadán 2019-ben.

Ugyanebben az évben Ed megmutatta, hogy a zenei kísérletezés sem áll messze tőle: No.6 Collaborations című kollaborációs lemezén olyan előadókkal készített rádiókat ostromló felvételeket, mint Bruno Mars, Khalid, vagy Justin Bieber.

A Bad Habits-en is jól látszik, hogy Ed szeret új ízt vinni zenei világába: az újdonság egy pörgős, upbeat popdal, amiben a húzó, lüktető zenei alap és fülbemászó, karakteres vokál gondoskodik a slágergyanúról.

Edtől nem megszokott videó is forgott az új szerzeményhez, amiben teljesen új oldalát láthatjuk: kedvencünk ezúttal vámpírként szeli az éjszakát, a feketehumorban bővelkedő narratíva pedig egy különleges világot tár a szemünk elé.