Légy te is szerző a MUSICDAILY vendégtoll programjában!

Megérkezett Enrique Iglesias vadonatúj nyári slágere

A Billboard listákat vezető latin pop királya, és nemzetközileg is elismert világsztár, Enrique Iglesias újra történelmet készül írni. Idén nyáron sokak örömére visszatér vadonatúj Me Pasé című dalával, amin a reggaeton énekes, Farukko is közreműködik.

A Me Pasé kiválóan mutatja azt a varázslatot, amely Iglesias-t egy világszerte ünnepelt pop ikonná tette már több mint két évtizede. Az energiával és vibráló ütemekkel teli dal azért íródott, hogy táncoljanak rá, és egy tökéletes nyári himnusz lett a végeredmény.

A dal a Billboard Latin Zenei díjas és többszörös Grammy-győztes sztár új, szeptemberben érkező albumán szerepel majd, és csatlakozik a tekintélyes, rekordokat döntő világslágeréinek sorához. Iglesias több, mint 150 Bilboard toplistás dallal büszkélkedhet, amelyek közül 27 szerepelt az első helyen a Billboard Hot Latin listáján, amivel ő a legtöbbször a csúcson szereplő előadó, emellett pedig 39 top 10-ben szereplő, 31 a Billboard Latin Airplay listájának első helyén, és 14 Billboard Dance Club Songs lista élén szereplő dalt tudhat maga mögött.

A dal videóklipjét Alejandro Perez rendezte, akivel Enrique-nek már több olyan nagysikerű együttműködése is volt, mint a Bailando, Súbeme La Radio,  és a Duele el Corazón, amelyek egytől-egyig 1 milliárd feletti megtekintésnél tartanak.

A videót egy paradicsomi tengerparton forgatták, a Dominikai Köztársaságban. A helyiek vendégszeretetének és meleg üdvözlésének köszönhetően mindenki számára különleges emlék marad majd a forgatás.