Új dátumot kapott LP budapesti koncertje

2021 szeptemberre tevődött a koncert.

Update (2021.07.08.)

Új dátumot kapott LP először 2020, majd 2021 júliusára tervezett koncertje a Budapest Parkban, így végül idén szeptember 24-én láthatjuk az énekesnőt a Park színpadán. Jegyvásárlásért katt ide!

A koncert után pedig egy LMBTQ témájú afterparty, a Ludus XXL veszi kezdetét az egész Park területén, erről bővebb infókat ide kattintva találsz!

Korábban

Eredetileg 2020 júliusában koncertezett volna LP a Budapest Parkban, azonban sajnos erre akkor nem kerülhetett sor. De aggodalomra semmi ok, ugyanis itt az új dátum!

Az énekesnő a jelenlegi tervek szerint 2021. július 13-án lép majd fel a Parkban. Jegyeket ide kattintva tudsz vásárolni.

2018-as Parkos debütálását követően újra önálló koncerttel tér vissza hazánkba LP! A karizmatikus énekesnő kivételes tehetség – erről tesz tanúbizonyságot az, hogy olyan előadóknak írt dalokat, mint Cher, Rihanna, a Backstreet Boys, Rita Ora vagy Christina Aguilera. Néhány korábbi próbálkozás után egy fájdalmas szakítás élményét öntötte dalokba, és megszületett az azonnal a rádiós – és lemezeladási listákat meghódító, áttörést hozó Lost On You című lemez, amit 2018-ban egy újabb, Heart To Mouth című anyag követett. A különleges orgánumával, egyedi hangulatú popdalaival és persze védjegyének számító ukulelés hangszerelésével sikeressé vált LP visszatér a Budapest Park színpadára.