© Campus Fesztivál

Újra megnyitja kapuit a Campus Fesztivál

Immáron 13. alkalommal kerül megrendezésre, már megszokott módon a debreceni nagyerdőben.
A vírus miatt a Campus is csak védettségi igazolvánnyal látogatható a törvényi szabályzásoknak megfelelően. A 18 éven aluliaknak szükségük lesz egy védett személy kíséretére, illetve fontos információ még, hgoy 12 év alatt ingyenesen látogatható a fesztivál. A Campus 2021-ben országosan a legelső nagy hazai fesztivál lesz. 15 programhelyszínen, 200-nál is több zenés, kulturális program várható négy teljes napon át a debreceni Nagyerdőn, ezúttal küldföldi sztárvendégek nélkül.

A Campus Fesztivált két év után, idén végre újra megszervezhetjük július végén.Mint mindenki, mi is nehéz időszakon vagyunk túl, éppen ezért egy olyan fesztivált szeretnénk szervezni, amely erőt és igazi kikapcsolódást ad a nehéz helyzet után.

mondta Miklósvölgyi Péter fesztiváligazgató.

A zenés programok mellett, különleges installációkkal, hangulatos dekorációk várják a fesztiválozókat július 21 és 25 között.

Jegy infók >>ITT<<

A fellépők listáját már színpadra bontva is megtalálhatjátok a Campus Fesztivál hivatalos facebook oldalán >>ITT<<https://www.facebook.com/campusfesztival