A ’80-as évekbe repít vissza Alexandra Stan és a NERVO

Íme a Come Into My World!

A román nyelvű Alesa után egy angol nyelvű dallal örvendeztet meg minket a nem csak hazájában, de világszerte is nagy népszerűségnek örvendő Alexandra Stan, méghozzá nem is egyedül, hanem az ausztrál DJ duóval, a NERVO-val karöltve! A kollab, mely a Come Into My World címet kapta, a ’80-as évek által inspirált ritmusainak és fülbemászó dallamának köszönhetően könnyen lehet a nyári bulik egyik megpörgetettebb trackje.

A szövegének a hátterében Liv és Mim, a NERVO testvérek állnak, akik a holland és török származású DJ és producer, Ummet Ozcan közreműködésével készítették a zenei alapot, a technikai dolgokba, mint a mix és master pedig Manuel Riva is besegített. Alexandra egyébként már dolgozott együtt Manuellel még 2018-ban a Miami című slágerükön.

A dalhoz természetesen klip is forgott, mely a hangzáshoz illően hozza a retro vibe-okat, az énekesnő pedig csodálatosan fest benne.

Alexandra, aki tavaly októberben adott interjút a MUSICDAILY-nek, 2009-ben, immáron 12 éve robbant be a köztudatba, és olyan nemzetközileg is ismert slágereket tudhat magáénak, mint a Mr Saxobeat, a Get Back (ASAP), a We Wanna, vagy éppen a Balans. Eddig négy albumot dobott piacra (Saxobeats, Unlocked, Alesta, Mami), az ötödiken pedig jelenleg is gőzerővel dolgozik.

A NERVO testvérek futótűzként söpörtek végig az elektronikus zene színterén, amit azóta is uralnak. A mai napig ők a legnépszerűbb női DJ-k a pályán, és amellett, hogy a világ vezető fesztiváljainak színpadán léptek fel, olyan nevekkel kollaboráltak eddigi karrierjük során, mint Kylie Minogue, David Guetta, Kesha, vagy éppen Miley Cyrus – a mostani, Alexadrával közös track pedig tökéletesen beleillik a nagyszabású repertoárba.