Iggy Azalea: a gyermekem adott értelmet az életemnek

Iggy Azalea nevét valószínűleg nem kell bemutatni senkinek: a szőke ciklon jött és lebombázta a slágerlistákat dalaival, sőt még a budapesti Sziget Fesztivál is vendégül látta egy koncert erejéig.

Az ausztrál rapper az őt körülvevő botrányok miatt és a cancel-kultúra mondhatni áldozataként nem szívesen beszélget publikációkkal, kevés megjelenése van – épp ezért értékes, ha be-be csúszik egy.

Nem csak Azaleát, de életútját sem feltétlen kell hosszasan vázolni, hiszen első nagyobb slágere, a Work elmond mindent helyette: 16 volt, amikor ott hagyta szülőföldjét és szerencsétpróbált az Egyesült Államokban.

Akkoriban az, hogy az USA-ban lehettem óriási lehetőség volt, hiába nem voltam megelégedve az életemmel.

De azóta sok víz lefolyt a Dunán. Idén jelent meg első sajátmárkás, uniszex parfümje, mely a Devil’s Advocate nevet kapta.

A szantálfa és a vanília virágának illatát használtam – férfias alap keverve egy nőiessel -, hogy elkészítsem a Devil’s Advocate-et. Ez egy nemtelen parfüm, ami minden várakozást felülmúl.

Ha a külsőségekről van szó, szinte biztos, hogy a boltba is tetőtől-talpig sminkben megy és haja is úgy áll, ahogy annak kell.

Ha van lehetőségem, minden nap megcsináltatom a hajam és a sminkem profikkal. Nem azért, mert hiú vagyok, hanem mert más és más személyiség szeretnék lenni.

Hiába volt a cancel-kultúra első kiszemeltje, nem adta fel soha. A múltban hiába voltak öngyilkossági kísérletei a sok hatekomment és társai miatt, ma már sokkal pozitívabban látja a jövőt.

Néha az emberek szeretik amit csinálok, néha nem. De nem adom fel. Ezért vagyok sikeres. Szerintem a magabiztosság és az eltökéltség a kulcs.

Természetesen ebben az is segített, hogy megszületett első gyermeke is, Onyx, akinek Playboi Carti az édesapja. A két rapper viszonz azóta szétment.

Onyx értelmet adott az életemnek. Az anyaságnak köszönhetően több dologba merek belevágni, mert megtanultam, hogyan alkalmazkodjak és érjek el változást a gyermekemnél is. Boldogabb vagyok, hogy van egy fiam.

2021 viszont az End of an Era éve, mely Azalea harmadik nagylemeze lesz és minden kisebb rész életének egy-egy szakaszát fedi majd le.

Erős eddig az évem! A vírushelyzet alatti időben sokat dolgoztam. Most, hogy 2021 van, készen állok megosztani a világgal azokat a dolgokat, amiken dolgoztam. Hamarosan érkezik új lemezem, a parfümöm már elérhető és még egy Észak-Amerikai turnéra is megyek. Sosem voltam annyira elfoglalt mint most.