5 + 1 dolog, amit nem tudtál Lauren Jaureguiról

Lauren Jauregui egy igazi LGBTQ+ ikon. Az egykori Fifth Harmony tag 1996. június 27-én látta meg a napvilágot és a banda előtt nem igazán énekelt sehol. Elmondása szerint a Paramore és a The Script volt pályafutásának kezdetekor a legnagyobb inspirációja. Születésnapja alkalmából mi pedig összeszedtünk 5+1 érdekes tényt.

Biszexulális

2016 decemberében bújt elő a rajongóinak és a nagyvilágnak, azóta pedig az egyik legnagyobb queer himnuszt is magáénak tudhatja, mégpedig Halsey közreműködésével.

Imádja a Nutellát

A csokit nem szereti, de majd meg veszik a népszerű mogyorókrémért.

Néma módban van a telefonja

Lauren egyszerűen nem bírja elviselni, ha csörög vagy pittyeg a telefonja. Sokszor a rezgő mód is zavarja, ezért némán használja.

Allergia

Ritka allergiája van, mellyel hosszú évekig nehezen küzdött meg. Nem tud nagyon parfümöt vásárolni, vagy magára fújni, ugyanis legtöbbjüknek egy összetevőjére allergiás reakcióval válaszol bőre.

X-Faktor

Mint tudjuk, a lányok szólóban indultak, de az élet más terveket tartogatott nekik. Lauren saját bevallása szerint ő maga ajánlotta a lányoknak, hogy az egyik élő showban Ellie Goulding dalát, az Anything Could Happent énekeljék – és így is lett.

Lányiskola

Lauren környékük egyetlen magán iskolájába, a Carrollton School of The Sacred Heartba járt, ami egy katolikus suli, kizárólag női növendékek számára.