Jön az Odaát előzménysorozata – eredeti főszereplővel!

Ez aztán ígéretesen hangzik!

Az amerikai The CW csatorna egyik legnagyobb és legikonikusabb, 15 évadot megélt sorozata, az Odaát úgy tűnik valamilyen formában visszatérhet a képernyőkre – mégpedig egy olyan szereplővel, aki az eredeti sorozatban is főszerepet játszott.

Az előzménysorozat címe The Wintchesters lesz, ez pedig sokat elárul magáról a sorozatról is, na meg arról is, ki tér vissza a képernyőkre, ha még csak hangját adja a sorozathoz, akkor is. Mélyebb betekintést kaphatunk Dean és Sam Winchester szüleinek életébe, Jensen Ackles pedig nem csak az alkotás produceri szerepét vállalta el, hanem hangját is kölcsönözni fogja, mint narrátor.

John és Mary történetét Dean Winchester szemszögéből elmesélve láthatjuk/hallhatjuk majd, mely a két ember még nem elmesélt, extrém szerelmi-történetét hozza képernyőkre – na meg persze azt is, ahogyan megmentik szeretteiket és a világot is.

Még mielőtt belekezdtek volna a The Winchesters munkálataiba, a csatorna már két, az anyasorozathoz kapcsolódó mellékszálat is szívesen lefedett volna az Odaát-univerzumban, de a Bloodlines és Wayward Sisters sem kapott semmiféle berendelést. Reméljük ennek a legjobbakat!