Légy te is szerző a MUSICDAILY vendégtoll programjában!

Magyarországon egyedülálló technikával forgott Zséda új videóklippje

Még alig kezdődött el a nyár, még alig ocsúdtunk fel a „Hello”, az „Életben maradni”, a „Csak a Szívemet dobom eléd” fantasztikus sikereiből, Zséda megállíthatatlanul máris egy vadonatúj, nem is akármilyen  videóklippel jelentkezik a „Szívizomláz” albumról. Ez a  „Falakon túl”!

Talán még soha nem tanultam ennyit magamról egy lemez születése közben. Amikor a Szívizomláz című nagylemez dalai megszülettek még nem is sejtettük, hogy olyan másfél év következik, ami gyökerestől forgatja fel megbízható világunkat. Megszülettek a dalok, majd megérkezett a pandémia, a bezártság és ugyanazok a dalok egészen más értelmet nyertek. A falakon túl- mennyire mást jelent ez a néhány szó, mint 2020 előtt…! Ma méginkább tudjuk, hogy az ajtókon, a falakon, a bezártságon túl ott van az igazi világ, ami arra vár, hogy felfedezzük, megcsodáljuk, megöleljük és ha kell, akár magunkkal vigyük a falak közé

– árulta el az énekesnő.

A kifejezetten groovy, táncos, glamouros, Quincy Jones világát idéző nyári sláger nemcsak zeneileg varázsolja el az embert, de vizuálisan is beszippantja a nézőt.

Magyarországon Zséda videoklipje az első, amit így forgattak le, de a nemzetközi színtéren is csak egy pár példát találunk. xR stúdióban készült például Katy Perry ikonikus Daisies című videója, melyet a 2020-as American Idol döntőjében adott elő, vagy a Maroon 5 Beautiful Mistakes című klipje.  

A technológiát biztosító cég nagyon büszke arra, hogy az egyik legelső, xR stúdióban forgatott projektjük Zsédával valósulhatott meg.