Egy másodpercet sem öregedett Avril Lavigne 2007 óta

Kikerült az énekesnő első TikTokja.

Az elmúlt években újra népszerű lett a nosztalgia és aranykorukat élik a sorozatok újragondolt verziói (Gossip Girl, iCarly), illetve a zenében a régebbi hangzások újraélesztése és igazán népszerű – igen Dua Lipa és The Weeknd, rátok gondolunk.

Nos, úgy tűnik a pop-punk királynő, Avril Lavigne sem maradhat ki a buliból. TikTok-on néhány dala már-már kezdetlegesen virális lett, majd Ashnikko újragondolása a Sk8er Boi is egy újabb korosztálynak mutatta be, milyen is volt az, amikor 2006-2008 között ez a stílus, na meg persze mondhatni Avril uralta a világot. A Girlfriend azért megvan, ugye?

Az évek során sok-sok teória keringett az interneten, ahol azt állították, Avril Lavigne valójában elhunyt, helyét viszont Melissa, a klónja vette át. Erről a MUSICDAILY TikTok oldalán is láthattok egy videót. Most viszont az énekesnő maga robbantotta fel a platformot, ahol Tony Hawkkal, fiatalkorának egyik legmenőbb gördeszkásával készített egy közös videót, ami nem mellesleg az első feltöltése is. Kevesebb, mint 24 óra leteltével több, mint 16 millió megtekintést és 3,5 millió kedvelést generált a videó, ahol a fentebb is látható Sk8er Boi c. dalára tátog. Hihetetlen, hogy egy másodpercet sem öregedett, nem? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel került több nagy magazin, mint a Billboard címlapjára is.

@avrillavigne

He was a… @tonyhawk ##GoSkateboarding ##sk8rboi

♬ Sk8er Boi – Avril Lavigne