© Instagram

The Voice: Ariana Grande gyermekeiként kezeli mentoráltjait

A napokban kezdődtek az első meghallgatások.

Mint ahogy mi is beszámoltunk róla, Nick Jonas leköszönt, napjaink egyik legnépszerűbb pop-előadója, Ariana Grande pedig szívesen foglalta el a Jonas tesó székét a The Voice c. tehetségkutató műsorban. A forgatások pedig a napokban megkezdődtek – egy, a felvételeken lévő ember pedig részleteket is megosztott arról, hogy Ariana mennyire jól bánik már most jövőbeni versenyzőivel.

Az énekesnő Blake Shelton, John Legend és Kelly Clarkson mellett foglal helyet a mentori székben, és az információk szerint csak úgy ragyog a szerepben. Jelenleg a meghallgatások zajlanak, ahol csak a hallott hang alapján dönthetik el a zsűritagok, megfordulnak-e és versenybe szállnak-e a jelentkezőért.

A mentorok pedig nagyon örültek Grande érkezésének, aki nagyon izgatott volt az első alkalmak miatt, illetve megtudták a helyszínen levők, hogy nagyon várja, hogy együtt dolgozhasson a kis csapatával. Egy szemtanú azt is elárulta, hogy nagyon sokat kommunikált a rajongókkal a forgatáson, sőt, versenyzőinek kis elemózsiacsomaggal is készült, melyeket egyesével nyújtott át csapatának tagjainak.

Ariana annyira jó kedélyű és aranyos volt. Nagyon sokat beszélt a rajongóival és extrém cuki pillanatokat köszönhettünk neki. Volt nála minden versenyzőjének egy uzsisdoboz, amit örömmel osztogatott, bárki is került csapatába

– mesélte egy, a neve elhallgatását kérő személy a forgatásról.

Az énekesnő egyébként 236 nappal ezelőtt adta ki legutóbbi lemezét, a positionst, melyről most énekelt először egy dalt, a pov-ot, mely TikTokon lett elképesztő népszerű – erről itt írtunk bővebben.