Ő játssza majd Hófehérkét az élőszereplős Disney filmben

Olivia Rodrigo is esélyes volt a szerepre.

Az idei év egyik legfelkapottabb popsztárja, Olivia Rodrigo is esélyes volt arra, hogy Hófehérkeként lássuk viszont a mozivásznon a klasszikus mese élőszereplős változatában, ám végül Rachel Zeglernél landolt a szerep, hozta nyilvánosságra a Deadline. Hogy honnan lehet ismerős ez a név? Nos, tulajdonképpen sehonnan.

A 20 éves énekes-színésznőnek ugyanis még egyetlen egy filmje sem jelent meg, de több nagyszabású alkotásban is feltűnik a jövőben. Kezdetnek idén decemberben María szerepében láthatjuk majd Ansel Elgort mellett a Steven Spielberg rendezésében készült West Side Story filmadaptációjában, jelenleg pedig a 2023-ra ígért Shazam! Fury of the Gods című filmet forgatja.

Rachel csodálatos hangi adottságai mellett a belőle áradó erő, intelligencia, és optimizmus is nagyban hozzájárul majd ahhoz, hogy újra felfedezzük ezt a klasszikus tündérmesét

– nyilatkozta a film rendezője, Marc Webb.

Az eredeti mesét 1938-ban dobta piacra a Disney Hófehérke és a hét törpe címmel, és ez volt az első egész estés animációs filmjük. Ezért is vártak eddig az élőszereplős változattal, hiszen szerették volna, ha tökéletes lesz: bővítették a történetet, és a régiek mellett vadiúj dalok is felcsendülnek majd benne.

A forgatás a tervek szerint jövő év elején indul majd.