Megvan, mikor érkezik Lorde új albuma – ezért nem adja ki CD formátumban

A Solar Power augusztus 20-án kerül a boltok polcaira.

Pár hétten azután, hogy piacra dobra a visszatérő kislemezét Solar Power címmel, azt is megosztotta a nagyvilággal Lorde, hogy mikor érkezik az azonos elnevezésű harmadik korongja, illetve egy világkörüli turnét is bejelentett 2022-re. A várva várt album, melyen 12 dal és 2 bónusz szám kap helyet, augusztus 20-án jelenik meg, a turné pedig jövő februárban indul, amire június 25. péntektől lehet jegyeket venni.

Az album a természetet ünnepli, és azt a mély, földöntúli érzést szerettem volna megörökíteni vele, ami akkor fog el, ha a természetben vagyok. Ha fáj a szívem, ha gyászolok, ha szerelmes vagyok, ha össze vagyok zavarodva, mindig a természetet hívom segítségül válaszokért. Megtanultam magamba szívni, megfigyelni, és ez lett a végeredmény

– nyilatkozta az énekesnő.

Ennek megfelelően a Solar Power nem jelenik meg CD-n, de nem kell aggódnia annak sem, aki gyűjti a fizikai kiadványokat, ugyanis helyette egy jóval környezettudatosabb és újszerűbb megoldást talált ki az énekesnő. A “Music Box”, vagyis zenedoboz formátumot már előrendelhető a honlapjáról: a műanyagmentes kiadvány hasonló méretű lesz, mint egy hagyományos CD, és lesz egy letöltési kód, plusz két bónusz dal, kézzel írott üzenetek, exkluzív képek, illetve pár meglepetést is ígér Lorde.

Már az albumkészítési folyamat elején eldöntöttem, hogy egy haladó szelleműbb és környezettudatosabb alternatívát szeretnék a CD helyett. A Music Box hasonló méretben, formában és árban is, szóval a boltokban meglesz majd a hagyományos CD-k mellett, ugyanakkor ki is tűnik közülük

– olvasható a leírás Lorde honlapján.

A Music Box mellett többféle bakelit verzióban is megjelenik az album, ezeket ide kattintva tudjátok előrendelni.

Mint ahogy már fentebb említettük, turnéra is indul jövőre az énekesnő, amit februárban kezd majd szülőhazájában, Új-Zélandon, majd egy amerikai kitérő után májusban megérkezik az Egyesült Királyságba, júniusban pedig Európát is bejárja. Többek között Rómában, Amszterdamban, Kölnben, Berlinben, Párizsban, és a horvátországi Šibenikben is színpadra lép, a legtöbb országban mesébe illő helyszíneken: Horvátországban például itt:

A jegyek június 25-től lesznek mindenki számára elérhetőek, a levelezési lista feliratkozói viszont már egy nappal korábban megszerezhetik őket. Az összes dátumért és további infókért katt ide!