©Alique/Vogue

Selena Gomez: A múltbéli kapcsolataimban nem éreztem magam egyenlő félnek

Az ausztrál Vogue-nak mesélt az énekesnő.

Tavaly év elején teljes erőbedobással tért vissza Selena Gomez, azóta pedig nincs megállás számára. 5 év után két albumot is piacra dobott, egy nagylemezt és egy EP-t, nagyobb hangsúlyt kezdett fektetni színészi karrierjére, és több új projektbe is belevágott, például alapított egy sminkmárkát, és egy főzőműsorral is előrukkolt. Mondhatni egy percig sem unatkozik!

A sminkmárkájával, a Rare Beauty-val hamarosan nemzetközi vizekre evez, ennek kapcsán pedig egyből az ausztrál Vogue címlapján landolt, melyben egy lélegzetelállítóan különleges fotósorozat mellett egy interjút is találunk vele. A beszélgetés során szó esett többek között új zenéről, a színészi karrierjéről, és arról is, milyen új dolgokat szeretne a jövőben kipróbálni.

©Alique/Vogue

A Rare Beauty a legutóbbi albuma, a Rare után kapta a nevét, és elmondása szerint egyből közel érezte magához a szócskát (aminek egyébként a jelentése: ritka), amint meghallotta, részben a volt kapcsolatai miatt.

A múltbéli kapcsolataim során mindig kevesebbnek éreztem magam. Soha nem éreztem magam egyenlőnek félnek. Mikor először meghallottam ezt a szót a stúdióban, tudtam, hogy így akarok érezni magam iránt

– mesélte a magazinnak.

És ha már stúdió: talán a legérdekesebb részlet, ami kiderült, az az, hogy jelenleg is dolgozik új zenén, annak ellenére, hogy az elmúlt másfél év alatt kiadta legutóbbi stúdióalbumát, a Rare-t, annak bővített változatát, és az első spanyol nyelvű EP-jét is Relevación címmel. Nemrég költözött be új, Los Angeles-i házába, ahol a saját stúdiójában dolgozik az új anyagon.

Mikor stúdiózni kezdünk, az első órában csak beszélgetünk. Olyan ez számomra, mint a terápia. Bemegyek, és kiöntöm a lelkemet.

©Alique/Vogue

Bár elmondása szerint imád zenélni, és mindig is csinálni fogja valamilyen formában, most leginkább a színészi karrierjére szeretne fókuszálni, így lehetséges, hogy nem kapunk egyhamar új korongot.

Az eddigi életem a zene körül forgott, amit nem bánok, és nagyon hálás vagyok miatta, de szeretném, ha egy kicsit jobban kiteljesedne a színészi karrierem is. Mondhatni a színészkedést szeretem a legjobban. Egy csodálatos dolog, ami közben nagyon boldognak érzem magam.

©Alique/Vogue

Új sorozata, az Only Murders in the Building augusztus 31-én premierel az Egyesült Államokban, az első előzetese pedig már hetekkel ezelőtt megérkezett. Egy igazán különleges alkotásra számíthatunk, ugyanis tulajdonképpen egy bűnügyi thrillert öltöztettek vígjáték-köntösbe. 

A sorozat, amit most forgattam, az Only Murders in the Building valamilyen szinten bűnügyi podcasteken alapszik. Rengeteg ilyen van, nagyon sokan rajonganak a témáért, mi pedig egy kicsit kiparodizáltuk ezt a jelenséget. Én is imádom őket, ami egy kicsit fura és valamilyen szinten morbid is, de szerintem inkább a pszichológiai része vonz, ahogy megoldják a bűntényeket, mert én nem vagyok ennyire okos.

Selena mellett a két főszereplőt Steve Martin és Martin Short alakítják, akikhez nagyon közel került a forgatás során.

Szerintem a képernyőn keresztül is látszik majd, mennyire szerettünk együtt dolgozni.

©Alique/Vogue

Nem csak, hogy a képernyőn láthatjuk viszont, de a színfalak mögött is egyre többet tevékenykedik producerként. Hogy mit élvez a legjobban ebben a munkában?

Azt, hogy van beleszólásom a dolgokba. Van rálátásom, ha valami működik, vagy nem működik, és ez izgalmas számomra. Nem tudom, mit szeretnék majd a jövőben. Lehet, hogy írok valamit, de az is lehet, hogy a rendezői székbe ülök, a producerkedés csak a kezdet.

Egy teljesen új projektbe is belevágott a vírusidőszak alatt, ez pedig a Selena + Chef címre keresztelt főzőműsor, aminek már a harmadik évada van készülőben. Nem csoda, 

A lezárások alatt azon gondolkoztam, mit tudnék csinálni, ami mosolyt csalna az emberek arcára? És mi az, amit mindennél jobban szeretek? A kaja. Nem gondoltam volna, hogy 3 évadig eljutunk, de nagyon élvezem

– mesélte a Vogue-nak.