Már nézhető Netflixen az Elit 4. évada!

És az ötödikre sem kell majd sokat várni.

De egyelőre maradjunk a 4. évadnál. A Netflix spanyol szuperforró és drámai bombája, az Elit csak úgy berobbant a streaming platformra június 18-án. A premierben teljesedett ki az Elit-hét is, mely 4 minitörténetet mesél el és elvarr olyan szálakat, amiket még nem tett meg.

Az új évadból már néhány, jól megszokott karakter távozott a premier előtt (Mina El Hammani (Nadia), Danna Paola (Lu), Ester Exposito (Carla), Alvaro Rico (Polo), és Jorge Lopez (Valerio)), de szerencsére láthatunk ismerős arcokat is, sőt, érkezett néhány friss bajkeverő is, hogy fenekestül felforgassa a Las Encinas életét.

Az etap azt a cselekményszálat követi, melyet a 3. évad meghagyott neki, mellette pedig egy londoni cserediák zaklatására fókuszál. Ha ez nem lenne elég, az iskola új igazgatót kap, akinek újszerű és szigorú szabályai kicsapják a biztosítékot néhány tanulónál. Ez pedig nem könnyíti meg gyermekeinek Patricknak (Manu Ríos) és Arinak (Carla Díaz) a beilleszkedést. De az sem, ahogy előbbi Ander és Omar románcába kavar be.

A sorozat ötödik évada már forog, valószínűleg 2022 nyarán már nézhetjük is!