100% popsztárként tért vissza Mabel

Íme a Let Them Know!

Karrierje elején az R&B üdvöskéjeként ismerte meg a hallgatósága Mabelt, mielőtt mainstreamebb vizekre evezett volna olyan slágerekkel, mint a Don’t Call Me Up, vagy a Tiëstoval közös God Is a Dancer. Már a tavalyi Boyfriend-ben is megmutatta, hogy egy valódi popsztár lakozik benne, a mostani Let Them Know-ban viszont teljesen szabadjára is engedte ezt az énjét!

Az énekesnő várva várt második albumának beharangozó kislemezét szokásához híven saját maga írta jó barátaival és zenésztársaival, MNEK-kel és RAYE-jel közösen, akik közül az utóbbi egyébként a produceri munkálatokban is kivette a részét SG Lewis-szal karöltve.

Nagyon sokáig éltem önmagam árnyékaként, félve attól, hogy teljesen megmutassam a valódi énem, mert rettegtem, hogy mit gondolnak majd az emberek. Egész életemben csak visszafogtam magam és rejtőzködtem, mert aggódtam, hogy aki vagyok, az nem elég. Mostanra viszont megtaláltam a bátorságot, hogy teljes mértékben önmagam adjam, és az az előadó legyek, aki mindig is lenni akartam

– írta a dalról Instagram oldalán.

A dalhoz természetesen klip is forgott, melynek az elején az énekesnő egy bulihely felé tart, ahol előző éjszaka elvesztette a telefonját, majd azt is láthatjuk, hogy mi történt az ominózus bulin.

A videó érdekessége, hogy két nyom is el van rejtve benne, melyek Mabel következő érájához kapcsolódnak. Az első a klub neve, ahol bulizott, és ami a kisfilm elején és a végén is megjelenik: ez az About Last Night, és valószínűleg ez lesz a második stúdióalbumának is a címe. A második nyom pedig a végén látható, mikor a taxis bekapcsolja a rádiót, amiben éppen Mabel Good Luck című dala megy: ez pedig valószínűleg az énekesnő következő kislemezének a címe az albumról.