Magyarországon forgatják a Végtelen matrjoska (Russian Doll) Netflix sorozat második évadát!

Az első évad még 2019 elején premierelt.

Még be sem fejeződött a többek között Jamie Lee Curtis főszereplésével készülő Borderlands című film forgatása hazánkban, máris újabb alkotást, ezúttal a Végtelen matrjoska, vagy eredeti címén Russian Doll Netflix sorozatot veszik fel Budapesten. A Sorozatjunkie Facebook oldalán osztott meg egy képet az előkészületekről, melyen az Astorián található metróaluljárót láthatjuk, amint éppen alakítják át a szériához.

Az aluljáróban németre cserélődtek a feliratok, a helyszín ugyanis Kelet-Berlinné változik át a forgatás idejére.

A sorozat első évada 2019 februárjában vált elérhetővé a streaming platformon, a főszereplő pedig nem más, mint a Narancs az új fekete (Orange is the New Black) című sorozatból is ismert Natasha Lyonne. A színésznő a rendezője, és az írója is egyben, emellett pedig feltűnik még benne Greta Lee, Yul Vazquez és Charlie Barnett is.

A történet szerint a főszereplő, Nadia (Natasha Lyonne) egy bizarr időhurokban találja magát egy New York-i bulin, amit az ő tiszteletére rendeztek 36. születésnapja alkalmából. Minden nap meghal, és minden nap ugyanabban a pillanatban ébred fel a bulin, miközben próbálja megfejteni, mi is történik vele pontosan.

Az első évadot ide kattintva éred el.