Midnight in the Switchgrass: minden, amit tudunk Megan Fox és Machine Gun Kelly közös filmjéről

Az USA-ban júliusban érkezik a mozikba.

Machine Gun Kelly és Megan Fox valósággal elválaszthatatlanok, és igazi hollywoodi álompárként vannak számontartva, mióta nyilvánosságra hozták a románcukat tavaly nyáron. Ezt az egészet pedig egy filmnek köszönhetik, melyben mindketten feltűnnek, és aminek a munkálatai 2020 márciusában kezdődtek meg, ugyanis ennek a forgatásán ismerkedtek meg.

Hamarosan láthatjuk is az igaz történeten alapuló Midnight in the Switchgrass című bűnügyi thrillert, hiszen jövő hónapban érkezik az amerikai mozikba, az előzetese alapján pedig egy izgalmas és lebilincselő alkotásra számíthatunk. Íme minden, amit tudunk róla!

A szereplőgárda

Nem csak Machine Gun Kelly, vagy polgári nevén és ahogy a filmben is fel van tűntetve, Colson Baker, és Megan Fox az egyetlen húzónevei az alkotásnak. Az ikonikus színésznő mellett, aki Rebecca Lombardi karakterét alakítja, Bruce Willis-t láthatjuk a főszerepben, mint Karl Helter. Rajtuk kívül még olyan színészek tűnnek fel benne, mint Emile Hirsch, Lukas Haas, Lydia Hull, Sistine Stallone, Michael Beach, Caitlin Carmichael, Alec Monopoly, Welker White, és Jackie Cruz.

A rendező Randall Emmett, aki most először ült bele a rendezői székbe, a forgatókönyvért pedig Alan Horsnail felelt.

A történet

A sztori, mely a valóságban is megtörtént eseményeken alapszik, Texas leghírhedtebb és legveszélyesebb sorozatgyilkosának a történetét mutatja be. Az FBI ügynök Karl Helter (Bruce Willis) és a társa, Rebecca Lombardi (Megan Fox) már csak egy karnyújtásnyira vannak attól, hogy leleplezzenek egy szexkereskedelmi hálózatot, ám feltűnik nekik, hogy a nyomozás szálai összefutnak egy brutális sorozatgyilkoséval.

Összefognak tehát a texasi rendőrrel, Byron Crawforddal (Emile Hirsch), aki már évek óta nyomoz a sorozatgyilkos után. Mikor aztán Rebecca maga is áldozatául esik a férfinak, aki elrabolja őt, Karlnak és Bryonnak csupán pár órája marad hátra, hogy összerakják a puzzle utolsó darabjait, megmentsék a kollégájuk életét, és egyszer s mindenkorra megállítsák a „kamionmegálló gyilkost”.

A gyilkost a való életben Robert Ben Rhoades-nak hívják, és még mindig él – idén lesz 76 éves. A kamionsofőr 1975 és 1990 között a becslések szerint több, mint 50 embert ölt meg, főként nőket, akiket előtte brutálisan megerőszakolt és megkínzott.

Az előzetes

Nemrég érkezett meg a film előzetese, ami alapján egy olyan izgalmas és lebilincselő alkotásra számíthatunk, ami egy percre sem hagy majd minket izgalmak nélkül.

Az előkészületek és a forgatás

A forgatás 2020 március 9-én kezdődött meg Puerto Rico-ban, azonban egy hétre rá, 16-án már le is kellett állítani az akkor épp kitörő koronavírus járvány miatt. Szerencsére nem tartott túl sokáig a szünet, és június végén már folytatódhatott is a forgatás, így nem csúszott túlságosan sokat a bemutató sem.

Mikor érkezik?

Az Egyesült Államokban június 23-án lesz a bemutató, így remélhetőleg a hazai mozikba is akkortájt érkezik.