Hip-hop ikonokkal állt össze Justin Bieber

Megérkezett új slágerének remix verziója.

Justin Bieber úgy tűnik sikeresen visszaszerezte címét a zenei világban, miután Changes c. lemeze egy kicsit megingatta népszerűségét, a Justice tényleg felért a nevéhez és igazságot szolgáltatott. A változatos, mégis egyben lévő lemez az énekes egyik legkiválóbb munkája.

Most, hogy egy újabb slágert, a Peaches-t sikerült kitermelni a lemezről, megérkezett ennek az újragondolt, remix verziója, olyan nevekkel, mint Ludacris, Usher és Snoop Dogg. A felépítés egyszerű, a felsorolásból az első ember nyitja a dalt, majd Bieber folytatja, aki mentorának, Usher-nek adja a stafétát, aki az énekes karrierjének kezdetekor Justin családjával lakott, hogy igazgassa a fiatal tehetség karrierjét, majd pedig az egészet a nagy kutya, Snoop Dogg zárja.

A lemez megjelenésekor amúgy Bieber történelmet is írt, hiszen Ő az első férfi előadó akinek egyszerre lett lemeze és éppen aktuális kislemeze is listavezető a Billboard listáin. 2022 tavaszán pedig turnéra is indul, de egyelőre kizárólag az amerikai kontinensen lép színpadra, remélhetőleg hamarosan kapunk hírt esetleges európai koncertekről is.