Nyereményjáték: ünnepeld a Budapest Parkban a Born This Way 10. évfordulóját!

Vesd bele magad az éjszakába Lady Gaga legnagyobb slágereivel!

Little Monsterek, figyelem! Május 28-án visszatért Budapest egyik legmenőbb LMBTQ bulisorozata, a Ludus, június 18-án pedig az év első tematikus estéjére is sor kerül, ahol ismét Lady Gaga lesz a főszerepben. Tavaly augusztusban már végigbulizhattunk egy éjszakát az Anyaszörny legújabb dalaira és legnagyobb slágereire a Budapest Parkban a Chromatica hivatalos album megjelenési party-ján, most pedig 2011-ben repítenek vissza minket a szervezők a Universal Music Hungary-vel karöltve, hogy az énekesnő korszakalkotó második stúdióalbuma, a Born This Way 10. évfordulóját ünnepelhetjük a csillagos ég alatt. A hivatalos Facebook eseményért katt ide!

Az eseményre 3 darab páros belépőt is nyerhettek velünk pár egyszerű lépést követve. Hogy pontosan mit kell tennetek érte? A részleteket megtaláljátok az alábbi posztban:

A Ludus, a Budapest Park első saját szervezésű LMBTQ bulisorozata, tavaly júliusban indult útjára, és hetente, péntekenként jelentkezik a Hoppá terasz földszinti részén. A Park atmoszférája tökéletesen megalapozza a buli hangulatát, a “Hagyd kint a valóságot” szlogenjük pedig erre a rendezvényre is egy az egyben ráillik: a Ludus görög szó jelentése ugyanis a flörtölés, a játékos szerelem, és a hedonista, pillanatnyi élvezetek.

Már több tematikus estén van túl a buli, így a fentebb említett Chromatica Release Party-n kívül egy fergeteges Dua Lipa Night-ot is átélhettünk tavaly nyáron. Garantált, hogy a mostani Lady Gaga Night sem fog csalódást okozni, és méltóképp ünnepelhetjük a popikon Born This Way korongjának jubileumát.

Fontos tudnivaló, hogy a rendezvény az érvényben lévő kormányrendelet alapján kizárólag védettségi igazolvánnyal látogatható, 22 óra után pedig kiskorú nem tartózkodhat a Park területén, védettségi igazolványtól függetlenül.