Visszatért Lorde, és az ő zenéje lesz a társunk idén nyáron

Íme a Solar Power!

Beköszöntött a nyár, ennek örömére pedig négy év után új zenével jelentkezett Lorde, ami az énekesnő tervei szerint hű társunk lesz a napsütéses hónapok során. A Solar Power a harmadik, azonos című stúdióalbumának első kislemeze, melyben egyből fejest ugrunk a nyári hangulatba, miközben, ahogyan a videójában is láthatjuk, a természet kerül a fókuszba.

A tökéletesen megkoreografált klip egy új-zélandi tengerparton játszódik, Lorde-ot pedig egy sárga topban, hosszú, lenge szoknyában és mezítláb láthatjuk benne, ahogy felhőtlenül élvezi az időt a barátai társaságában. Egy biztos: ennyire felszabadultnak még sohasem láttuk!

A visszatérése alkalmából egy emailt is küldött a rajongóinak, akik fel vannak iratkozva a levelezési listájára, és ebben mesélt nekik a dalról, amit Jack Antonoff közreműködésével készítettek, illetve a közelgő albumát is bejelentette.

A dal arról a ragályos és rabul ejtő nyári energiáról szól, ami mindannyiunkat magával ragad, amint eljön a június

– árulta el.

Elmondása szerint a korong munkálatai teljes egészében hazájában, Új-Zélandon történtek, a barátai segítségével.

Valami olyat készítettem, ami bemutatja, honnan jöttem én – a családomat, a barátaimat, a környezetemet, a gondolataimat, és a véget nem érő kutatásomat a földöntúli után.

A Solar Power egyébként az év egyetlen napfogyatkozásának napján jelent meg. Az énekesnő hozzátette, hogy még rengeteg hasonló húzása lesz ebben az érában – a nyomokért pedig a természet naptárat kell tanulmányoznunk.

Arról egyelőre nincs hír, hogy maga az album mikor érkezik, de remélhetőleg hamarosan erről is lehull a lepel.