© Live Nation

Olvass bele magyarul a Jonas Brothers könyvébe!

Végre célegyenesbe ért az emlékiratuk!

Ez már a harmadik dátum, melyet hallanak a rajongók, ha a Jonas Brothers emlékiratáról van szó. Legutóbb úgy volt, hogy tavaly októberben tarthatjuk a kezünkben a srácok által írt élettörténetet, de ez nem valósult meg. Most viszont úgy tűnik, hogy célegyenesben van a BLOOD.

A Wikipédia úgy fogalmaz, a memoár (magyarul emlékirat), egy prózai, epikus műfaj; közzétett önéletrajz. Ezt pedig mi sem támaszt alá jobban mint, hogy a srácok leleplezik az összes titkukat, illetve olyan dolgaikat az elmúlt évekből, melyről még senki vagy csak nagyon kevesen tudtak, sőt mesélnek a Disney-s korszakjukról is, amiről tudjuk, hogy elég botrányos volt akkoriban a légkör arrafelé.

© Atiba Jefferson

A Rolling Stones c. lap egy exkluzív részletet is kapott, mely Nick Jonas egyik gyermekkori traumáját meséli él az énekes szavaival, ezt a MUSICDAILY-n olvashatjátok el először magyar nyelven.

„Az első emlékem nagyon is rám vall: valami olyanba vágom a fejszémet, amihez még fiatal vagyok. A rokonaink mindig azt mondták nekünk, hogy rossz sorrendben születtünk. Kora ősz volt. Épp, hogy betöltöttem a hármadik évemet és úgy döntöttem, elmegyek úszok egyet. Csak három bökkenő volt ezzel az egyébként figyelemre méltó döntésemmel. Sorrendben:

  1. A medencéhez vezető út le volt zárva.
  2. Hideg volt és a medence nem volt fűtve.
  3. Nem tudtam úszni.

De amikor kigondolok valamit, nem hagyom, hogy kis dolgok az utamat állják. Hiszem, hogyha valamit egy másik ember meg képes csinálni, akkor én is képes vagyok rá. Ez volt az én mottóm. Amikor valami elérhető dolgot látok, nekem nincs szükségem mások tanácsára vagy bíztatására. Nekem kell tennem érte.

Szóval kiszöktem a lakásból, átmásztam a kerítésen és közvetlenül a medencébe huppantam. Ahogy éreztem, hogy a víz ellepi a testem és a tüdőm érzékelte a hideget, elkezdtem… úszni. Fogalmam sincs, hogy csináltam. Soha nem úsztam – sőt nem is lebegtem még magamtól. Teljesen természetesen jött magától. Önbizalomtól fűtve átúsztam a medence másik oldalára, kimásztam a vízből, átugrottam a kerítésen és hazasétáltam. Mint ahogy Joe-nak is, nekem is az első emlékem egy halál közeli élmény. Kivéve, hogy sosem gondoltam erre a cselekedetre úgy, mintha veszélyes lenne. Ez pedig valószínűleg azt mutatja, hogy Joe sokkal bölcsebb, mint én.”

Hangzik el Nick Jonas írásában, amikor első emlékéről kérdezik az énekes-színészt. Arról egyelőre nincs információ, hogy magyar nyelven, illetve, hogy hazánkban megjelenik-e a kiadvány, de addig is, eredeti, angol nyelven innen már előrendelhető.