Liam Payne újra szingli!

Őszintén megnyílt az énekes.

Liam Payne már több alkalommal beszélt érzéseiről és mélyebb gondolatairól kamerák és interjúztatók előtt, most pedig még mélyebb betekintést enged lelkébe rajongói számára. Az énekes természetesen mesélt kisfiáról, arról, hogy újra szingli, illetve új zenéjét is megemlítette a The Diary of A CEO nevezetű podcast műsorban.

A karantén, a vírushelyzet mindenki életét átírta, illetve több hétre vagy akár hónapra is megállította és kizökkentette a megszokott bioritmusból is. Ez kedvenceinkkel sem történt máshogyan, Liam például elárulta, hogy a munka, illetve az, hogy néha láthatta fiát Beart élőben, rosszabb időszakokban pedig FaceTime-on keresztül.

Az énekes szakított legutóbbi barátnőjével, Maya Henry-vel, akivel már jegyben is jártak. De számunkra csak egy dolog fontos, mégpedig az, hogy Liam jól érezze magát a bőrében és minden döntésében támogatjuk. Úgy érzi, mindkettőjük számára ez lesz kifizetődő a jövőben, sőt azt is elárulta, hogy szerinte neki először saját magával kell foglalkoznia, mielőtt készen állna arra, hogy mást helyezzen előtérbe.

Nagyon úgy érzem, hogy csalódtam önmagamban, amiért folyamatosan csak bántom az embereket. És ez nagyon zavar. Úgy látszik nem vagyok jó a kapcsolatokban. Először önmagamon kell dolgozzak, mielőtt odaadom magamat valaki másnak. És ez volt az előző kapcsolatommal is a probléma. Nem a legjobb énemet nyújtottam. Sokkal jobban érzem magam, hogy kiléptem belőle. Nem esett jól az sem, amit csináltam, de meg kellett tennem ezt a lépést. Elcsépelt, de ez volt a legjobb mind a kettőnk számára, remélem boldog.

Payne-nek szüksége van egy kis időre önmagával, ez pedig egy nagyon jó jel, hogy felismeri ezeket az érzéseket.

Szerintem nekem a legnagyobb problémát az jelenti, hogy néha egyedül legyek. Sőt, azt is kijelentem, hogy kapcsolatból kapcsolatba ugrok. Nem töltöttem elég időt magammal eddig, hogy tényleg kiismerhessem önmagam. Szükségem van egy kis szünetre.

Arról is mesélt az adásban, hogy úgy látja rajongói félreértik a kapcsolatát a menedzserével. Sok esetben látja, hogy úgy érzik fogva tartja és akarata ellenére kell csinálnia dolgokat, de egyáltalán nem erről van szó. Sőt, kijelentette, hogy nagyon is jóban vannak… túlságosan is jó a viszonyuk.

A rajongóim úgy gondolják, hogy Steve (a menedzserem) ártani próbál nekem. Van egy hesteg is erre Twitteren, #LibertyForLiam névvel, mert úgy érzik be vagyok zárva akaratom ellenére egyfajta börtönbe. Pedig ez nem így van, nagyon kedvelem őt.

A podcastből az is kiderült, hogy Liam több, mint egy hónapja nem nyúlt alkoholhoz, előtte viszont nagyon sokat piált.

Természetesen mesélt arról, hogy mégis újra zenélni fog, igaz ötlete sincs, hogy fog újra színpadra állni. De legalább már megtalálta azt a számot, amivel vissza szeretne térni.

Fogalmam sincs, hogyan fogok újra turnézni, igaz nagyon szeretnék már. Mindig is azt mondtam a szóló karrierem során, hogy hagyom, hogy a dalaim beszéljenek hozzám. De nem hiszem, hogy eleget beszéltek hozzám, hogy felálljak a székből. Csak azért lett szólókarrierem és azért lettem szóló előadó, mert ott volt a Strip that Down. Nem akartam nagyon folytatni, úgy voltam vele, hogy egyszer túléltem, elég volt köszönöm szépen. De most visszatértem a folyamathoz, mert úgy érzem megtaláltam a dalt. Régen nem éreztem ilyet. Idén, amit alkottunk, nagyon ígéretesnek tűnik, szóval hagyni fogom, hadd beszéljen a zeném helyettem. Nincs a világnak szüksége több semmitmondó dalocskákra, történettel rendelkezők kellenek.

Ha ez nem lenne elég, hogy Liam új zenével, valószínűleg új lemezzel és még egy turnéval is készül számunkra, de egy film alapötletein is gondolkodik.

És, hogy miért nem láttuk még soha Payne és Cheryl közös gyermekét? A válasz igazán egyszerű:

Egyértelmű, hogy őt szeretnénk ezzel megvédeni, szeretnénk egy esélyt adni annak, hogy először Bear lehessen, mielőtt majd anyu és apu fia lesz [a médiában].

A teljes, több, mint másfél órás beszélgetést itt tudjátok meghallgatni és megnézni.