Megtartják idén szeptemberben a kolozsvári UNTOLD fesztivált

A Tomorrowland és a Sziget tökéletes keveréke a rendezvény.

Európa egyik legmenőbb fesztiválja, az erdélyi UNTOLD hivatalosan is zöld utat kapott, hogy teljes kapacitással kerüljön megrendezésre idén szeptemberben. A nagy visszatérés a szervezők tervei szerint minden eddiginél nagyobbat fog szólni, és teljesen megújul a rendezvény.

Az erdélyi fesztivál, amit egyenesen csodavilágként is emlegetnek, szeptember 9 és 12 között, 4 nap és 4 éjszaka erejéig Kolozsváron várja mind a helyi, mind a külföldi látogatóit, akik a világ legjobb zenéire, világsztár fellépők koncertjeivel megspékelve szeretnének új és felejthetetlen élményeket szerezni.

Az UNTOLD az egyik legjobb fesztivál az egész világon

– mondták a Black Eyed Peas tagjai az eseményről.

Az UNTOLD egyébként a Sziget és a Tomorrowland tökéletes keveréke, ahol az elektronikus és az élőzene egyszerre kerül előtérbe. Az évek során olyan DJ-k léptek színpadra, mint David Guetta, Martin Garrix, Kygo, Avicii, Diplo, vagy a The Chainsmokers, de Robbie Williams, Ellie Goulding, Jason Derulo, a Black Eyed Peas, , John Newman, Charli XCX, vagy éppen a Hurts is megfordult már Kolozsváron egy-egy koncert erejéig.

Az idei nevek közül még egyelőre egy sincs bejelentve, de biztosak lehetünk benne, hogy a szervezők a nehéz helyzet ellenére is mindent megtesznek, hogy a lehető legjobb fellépőket szerezzék meg a nagy visszatérésre.

Jegyinfókért katt ide!