Ledobta a textilt Shawn Mendes!

Többek között a Wonderland címlapján látható az énekes!

Nem egy, hanem egyből 3 magazin címlapot zsebelt be magának egyszerre Shawn Mendes, így a Wonderland, a Rollacoaster, és a Man About Town borítójáról is ő köszön vissza ránk. Bár mindegyik fotósorozat elég szexire sikeredett, a legelső viszi a prímet, ugyanis azon teljesen meztelenül mutatkozik az énekes: csak egy gitár takarja a testét.

Az eddigi kedvenc címlapjaim

– fűzte hozzá a képekhez Instagram oldalán.

Természetesen interjút is adott a publikációnak, ahol elárulta, hogy néha nagyon nehezére esik megfelenie a elvárásainak önmagával szemben.

Még mindig küzdök vele, hogy felérjek ahhoz az emberhez, akinek szerintem Shawn Mendes-nek lennie kéne… Valahol, valamikor az elvárásaim, hogy kinek kéne lennem, milyen zenét kéne csinálnom, és hogyan kéne kinéznem, olyan magasak lettek, hogy egyszerűen bármit csináltam, vagy bármilyen is zenét is készítettem, egyszerűen nem értem fel hozzá

– árulta el az énekes.

Már a fenti részletből is látszik, hogy nem csak a ruháitól szabadult meg, de a lelkét is kiöntötte, és őszintén beszélt az önmagával való küzdelmeiről. A teljes anyag a Wonderland magazin nyári számában lesz elérhető, amit ide kattintva tudtok előrendelni.

Ha pedig ez nem lenne elég, ráadásnak íme a Man About Town és a Rollacoaster címlapja, amely magazinokat szintén elő tudjátok rendelni a címükre kattintva.