Miley Cyrus-szal dolgozna a Måneskin!

Mióta megnyerték az Eurovíziós Dalfesztivált, a banda megállíthatatlan.

A 2021-es Eurovíziós Dalfesztiválon óriási bulit csapott a Måneskin, akik Olaszországot képviselték Európa legnagyobb zenei rendezvényén. Az alternatív-rock banda 34 év után haza is vitte a serleget, na meg persze a rendezés jogát is maguknak tudhatják bravúros előadásuk után.

Majdnem a rendezvénnyel egyidőben jelent meg legújabb lemezük a, Teatro d’lra – Vol I., melyről gyorsan a nyertes dalon kívül még egyet sikerült felkapnia a népnek, hiszen nem csak a ZITTI E BUONI, de az I Wanna Be Your Slave is virális lett többek között TikTokon is, több millió felhasználóhoz eljuttatva így a dalt. A kislemezek jelenleg is a magyar Viral Top 50 első két helyét uralják – de a listán több ESC előadó is megtalálható.

Természetesen nem állnak meg és azóta is folyamatosan dolgoznak, interjúznak és stúdióznak. Egyik interjújukban arról kérdezték őket, hogy kivel/kikkel dolgoznának szívesen együtt egy dal erejéig. A tagok válaszai teljesen eltérőek voltak, viszont az egyik lehetséges, hogy beteljesül, ugyanis a frontember Damiano korunk egyik legsokszínűbb énekesnőjét, Miley Cyrus-t választotta, aki gyorsan be is követte Instagrammon a Måneskint.

Arctic Monkeys! Led Zeppelin. Én Miley Cyrus-t szeretném

– hangzott el a válasz a kérdésre.

Cyrus egyébként jelenleg stúdiózik és gőzerővel készíti új anyagát. Pont a napokban derült ki, hogy amúgy ugyanazzal az emberrel tölt időt a stúdióban, akivel a Midnight Sky c. slágerét sikerült összehozni. Nem lenne meglepő, ha felkeresnék egymást az előadók és ha a csillagok is úgy állnak, még a végén tényleg érkezhet egy közös anyag az olasz fenegyerekek és a popikon által.