© Sony Music

Directioner tábort rendeznek a magyar fanok július végén, Tiszafüreden!

Egy flashmobot is szervez a csapat.

A tiszafüredi Directioner tábort már 2020 eleje óta szervezi egy csapat magyar Directioner, de sajnos tavaly nyáron végül nem jöhetett létre a járványhelyzet miatt. Ennek ellenére azonban nem adták fel a dolgot, így a tábor végül idén július végén, egészen pontosan július 22 és 25 között lesz majd Tiszafüreden, az Albatrosz kempingben, ahol felejthetetlen 4 napot terveznek együtt tölteni. Íme minden fontos infó a szervezőktől, amit érdemes tudni róla, köztük az, hogy hogyan tudsz rá jelentkezni.

A programok

„Július 22-én, csütörtökön, délután kettőkor érkezünk a szállásra, és együtt megyünk be, ezután lesz egy kisebb ismerkedős program. A többi napokon mindenféle program lesz: csapatversenyek, vetélkedők, karaoke, filmezés (természetesen a This Is Us-t), valamint tábortűz. Illetve egy flashmobot is tervezünk, amire a táborban résztvevőkön kívül is lehet jelentkezni, a 1d_flashmob_hungary Instagram oldalon. Ezt a tábor utolsó teljes napjára, vagyis 24-re, a kora délutáni órákra tervezzük, és ezen olyan emberek is részt tudnak venni, akik a táborba nem tudnak jönni, vagy annyi napra nem szeretnének, de egy délután erejéig mégis részt vennének egy ilyen programon.”

A helyszín

„A tábor Tiszafüreden, az Albatrosz kempingben lesz, július 22-től 25-ig. A maximum létszám 75 fő, ebből 60 ember 5 fős faházakban fog szállást kapni, 15 fő pedig sátrazik. Jelentkezési határidő nincsen, amikor ezt a létszámot elérjük, lezárjuk a jelentkezést. A 75 főből 3 anyuka van eddig, illetve egy tanár, de a résztvevők között is lesznek nagykorúak, így nem kell aggódni, de szívesen várjuk még más anyukák vagy felnőtt hozzátartozó jelentkezését is.”

A részvételi díj

„A tábor részvételi díja, 15.000 Ft, ez az ár tartalmazza a szállást, az étkezéseket, illetve egyéb enni és inni valót. Akik sátoroznak, a részvételi díj csak 13.500 Ft.”

Hol tudok rá jelentkezni?

„A táborba való jelentkezéseket sok helyen meg lehet tenni, ezek pedig a következők:
1. Instagramon a directionertabor vagy brnlola03 oldalakon, privát üzenetben
2. Facebookon a Directioner Tábor 2021 csoportban, ahol mindenkinek elfogadjuk a csoportba való jelentkezést
3. Privát üzenetben Berna Laura vagy Molnár Anikó szervezőknél.”

A tábor előkészületeit ezen a két Instagram oldalon tudod követni: directionertabor és directionercamp.