Légy te is szerző a MUSICDAILY vendégtoll programjában!

Gyilkos után nyomoz Lucy Hale

A Ragdoll c. sorozatban kapott főszerepet.

Szomorú ezt kijelenteni, de az elmúlt években olyan, mintha átok ülne Lucy Hale-n: minden sorozat, amibe főszerepet kap, alig éli meg első évadát. A Hazug csajok társasága (Pretty Little Liars) óta olyan sorozatokban kapott főszerepet, mint az Életre ítélve (Life Sentence) vagy a Riverdale egyfajta testvérsorozata, a Katy Keene, de mind a két alkotást egy etap után elkaszálták.

A színésznő most egy újabb sorozatban kapott szerepet, mégpedig a Ragdoll (magyarul rongybaba) című, egyelőre összesen 6 részes thriller sorozatban, ahol Hale egy nyomozót fog alakítani, aki egy gyilkos után nyomoz, aki miután megölte, feldarabolta és megcsonkította áldozatait, random helyeken köti össze testrészeit, ezzel egy groteszk testet kapva – innen kapta meg a rongybabás-gyilkos nevet is, amire a sorozat címe is utal. A történet kap viszont egy csavart, amikor a gyilkos egy listát küld a nyomozóknak, ahol felsorolja jövőbeli áldozatait és köztük van a nyomozó-hármas egyik tagja is.

Lucy mellett Henry Lloyd-Hughes-t (A Baker Street-i vagányok [The Irregulars]), mint DS Nathan Rose és Thalissa Teixeira-t (Anne Boleyn) láthatjuk, mint DI Emily Baxter. A forgatások már áprilisban elkezdődtek és folytatódnak májusban és júniusban is London központi részein.

A sorozat Daniel Cole, azonos, Rongybaba (Ragdoll) című könyvén alapszik majd és leghamarabb ősszel, de valószínűleg csak 2022 elején lesz látható.