Így szólal meg magyarul a Why Don’t We Zach-je

Boldog születésnapot Zach Herron!

Az év elején készítettünk interjút Zach Herronnal és Jonah Marais-el a Why Don’t We-ből, most pedig előbbi születésnapját ünnepelhetjük. Ennek örömére összeszedtünk néhány érdekességet az énekesről, alább pedig megnézhetitek, hogyan is szólal meg magyarul, ugyanis amikor az interjút készítettük, természetesen megtanítottuk a „szeretlek” szócskát neki.

Ez a kedvenc dala legutóbbi lemezükről

Elmondása szerint napról napra változik, melyik a kedvenc dala legutóbbi, The Good Times and The Bad Ones c. lemezükről. Amikor beszélgettünk a srácokkal, akkor Zach a For You-t emelte ki.

Nekem minden nap változik. Most éppen a For You-t mondanám, mostanában azt élem a legjobban.

Ezt a dalt tanulta meg először elgitározni

Bevallotta, hogy egyik nagy inspirációjának dalát tanulta meg először elgitározni, ez pedig Ed Sheeran-tól a Thinking Out Loud.

Kórusban kezdte

Hiába, már fiatal korában is megkérdőjelezhetetlen volt tehetsége. Kórusban énekelt kiskorában, de már akkor is próbált minél több szóló részt bezsebelni, mert imádott énekelni.

Felkapott lett feldolgozása

Még mielőtt bekerült volna a Why Don’t We-be, hasonlóan Justin Bieberhez, Ő is feldolgozásokat töltött fel saját YouTube csatornájára. Neki Shawn Mendes egyik dala, a Stitches hozta meg az áttörést, ugyanis virális lett. Már több, mint 3 millióan nézték meg.

Nem a bandájával turnézott először

De nem ám, már a Why Don’t We előtt fellépett nagyon városokban az USA-ban, hiszen az Impact nevezetű zenei társulattal zenélt. Itt sikerült egy kis tapasztalatot szereznie a világhírnév előtt.

Szólóban is próbálkozott

2016-ban jelent meg debütáló dala, a Timelapse. Hihetetlen, hogy ezzel a dallal kezdődött minden számára.

„Rekorder” a WDW srácok között

Tudtad, hogy a fiúk saját fiókjai közül az övé érte el először az 1 milliós követettséget? Most ez a szám már 2,3 millió.

Így beszél magyarul!

A MUSICDAILY-nek exkluzív interjút adott Zach és Jonah a bandából és természetesen nem hagyhattuk, hogy ne adjunk nekik valami keveset országunkból. Mivel online történt a beszélgetés, így „csak” tanítani tudtuk, de ez is nagyon jól sült el.

@musicdailyhu

?? Szeretitek a @whydontwemusic -ot? ##fyp ##magyar ##whydontwemusic

♬ eredeti hang – MUSICDAILY