Apa lesz KJ Apa!

Várandós a színész barátnője.

Vanessa Morgan kisfia után hamarosan érkezik az újabb Riverdale-baba, ugyanis KJ Apa, a sorozat Archie-ja Instagram oldalán bejelentette, hogy első gyermekét várja barátnőjével, Clara Berry-vel. Sem ő, sem Clara nem fűzött hozzá semmit a képekhez, melyek közül van, amelyiken közösen láthatóak, és van, amelyiken csak a modell már igencsak kerek pocakja kerül előtérbe, inkább hagyták, hogy magukért beszéljenek.

A fotókat a kollégája, Hart Denton készítette, aki Chic karakterét alakítja a szériában, emellett pedig együtt is zenélnek. Többek között Charles MeltonMadelaine PetschCamila Mendes és Lili Reinhart is gratuláltak nekik az örömhírhez.

Egyáltalán nem meglepő egyébként, hogy már most gyermeket vállal a színész. Kevesebb, mint 2 hónapja mesélt az ausztrál Men’s Health magazinnak arról, hogy az elsődleges célja mindig is az volt, megtalálja a szerelmét, és családot alapítson.

Soha, semmiben nem voltam annyira biztos, mint abban, hogy apa szeretnék lenni. Nagyon magányos ez a szórakoztatóipar. Az emberi kapcsolatok és érintkezések nem ugyanolyanok, mint előtte

– ecsetelte.

Nemcsak KJ magánéletében, de a karrierjét illetően is bekövetkezik pár izgalmas változás, ugyanis hamarosan érkezik a debütáló albuma! Pár hónapja jelent meg legújabb dala, az Atmosphere Hart Dentonnal, és a korongot is vele közösen készíti, aminek a közeledtét szintén Instagram oldalán jelentette be.

Gratulálunk KJ-nek és Clarának, és sok boldogságot kívánunk nekik!